Pléd és ágytakaró ELMO grey

Szeretné valamivel feldobni gyermeke szobáját, hogy szebb és tökéletessebb legyen? De valami olyat is szeretne, mi nem csak szép, de praktikus is egyszerre? Mi .. többet

Ár: tól 15 613 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14234-2 220x200 cm 15 613 Ft raktáron 2-5 db db

Pléd és ágytakaró ELMO grey

Szeretné valamivel feldobni gyermeke szobáját, hogy szebb és tökéletessebb legyen? De valami olyat is szeretne, mi nem csak szép, de praktikus is egyszerre? Mi egy ilyen gyönyörű takarót illetve ágytakarót javasolunk. Megfelel minden alvárásának, azaz remek ágytakaró és takaró is egyben.

Nem csak szép, de praktikus is. A gyermekeket és felnőtteket is kellemesen felmelegít a hideg téli napokon. Az ágytakaró pedig biztosítja a rendet, hiszen a gyerekszoba modern megjelenést és tisztaságot kap egy ilyen ágytakarónak köszönhetően.

Bármilyen gyerekszobában megtalálja helyét, legyen szó kisfiúk vagy kislányok birodalmáról. A csalán minden tagja igénybe veheti a nappaliban, a hálószobában vagy akár a teraszon is.

A takaró high-tech mikroszálas selyemből készült (silk microfiber), meky selymes, modern és kellemes. Az alsó része pedig bársonyos, mert kiváló minőségű velúrból van, amely szintén puha és rendkívü kellemes tapintású.

A színek gazdagok és intenzívek, amin nem változtat a többszörös mosás sem. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mert nem igényel vasalást, mosás után csak rázza ki és szárítsa meg szétterítve.

A tökéletes és modern megjelenés, összhatás érdekében, mely mindenkit lenyűgö kombinálja össze például az Elmo párnákkal. 

SZÍNEK: szürke

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte