Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Ágytakarók   /   Pléd és ágytakaró ELMO ombre pink

Pléd és ágytakaró ELMO ombre pink

Ha szeretne gyermeke számára egy szép és színes takarót, mely kellemesen meleg és remek a hideg téli napokon és estéken, akkor az ELMO ombre pink takaró remek .. többet

Ár: tól 9 575 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
24 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14237-0 150x200 cm 9 575 Ft raktáron csak 1 db db
14237-2 220x200 cm 17 110 Ft átmenetileg elfogyott

Pléd és ágytakaró ELMO ombre pink

Ha szeretne gyermeke számára egy szép és színes takarót, mely kellemesen meleg és remek a hideg téli napokon és estéken, akkor az ELMO ombre pink takaró remek választás. Ez a kellemes és nagy takaró alkalmas minden gyermek számára.

Nem csak a hideg napokon veszi hasznát, amikor kellemesen felmelegítt, de ágytakaróként is remek, hiszen csak át dobja az ágyon és a szobában rend lesz.

Kiválóan alkalmas a gyerekszobába, a színe miatt különösen a lányok számára. De a felnőttek is hasznát veszik, azonnal bele szertnek ők is. Kiválóan alkalmas a nappaliba, a hálószobába vagy illetve bárhová, ahol takaróra szükség lehet.

A takaró high-tech mikroszálas selyemből készült (silk microfiber), meky selymes, modern és kellemes. Az alsó része pedig bársonyos, mert kiváló minőségű velúrból van, amely szintén puha és rendkívü kellemes tapintású.

A színek gazdagok és intenzívek, amin nem változtat a többszörös mosás sem. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mert nem igényel vasalást, mosás után csak rázza ki és szárítsa meg szétterítve.

A tökéletes és modern megjelenés, összhatás érdekében, mely mindenkit lenyűgö kombinálja össze például az Elmo párnákkal. 

SZÍNEK: rózsaszín

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
24 vásárló
értékelte