Childrens kosár Princess

Gyerek kosár hercegnő egy modern, színes és gyakorlati, alkalmas minden gyerek, különösen a kislányo .. többet

Ár: 29 155 Ft
Eredeti ár: 58 310 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6004-0 Childrens kosár Princess 58 310 Ft 29 155 Ft raktáron db

Childrens kosár Princess

Utazás gyerekekkel van nem minden könnyű, szülők tőle, így gyakran lemondott, mint ők maguk volt, a csomagolás egy csomó dolog, mely kis csecsemők nélkül. Az egyik dolog is aludni, hogy a szülők-on megy.

Ez segít egy praktikus és szép utazási kosár, amely egy aranyos és kifinomult illusztrációk. A kosár alkalmas minden gyerek, különösen a kislányok. Szerepel az elektronikus modul, amely a zene, egy éjszakai fény és rezgés.

Rezgés és egy éjszakai fény is megnyugtatja, és megnyugtat még a legnagyobb křiklouna. Zene játszott mellett három altatódal, ami a rezgés, a gyermek lesz nyugodt, és azokat az alvás karjaiba.

Utazási kosár Princess kínál egy nagy tárhelyet a kosár, ahol menthetjük egy csomó dolgot. Utazási kosár megfelel CPSC és ASTM által előírt biztonsági normákat.

A csomagban talál egy utazási kosár, állítható kapucni, hogy el kell távolítani, a kerekek fékkel, amelyek segítenek mozog a kosár aktuális igényeinek, a takaró és a víz-ellenálló felület.

A helyes működését a gyermekek kosarak a szükséges négy AA ólak, amelyek nem szerepelnek a csomagban, szükségszerű, hogy őket külön-külön. Gyerek kosár célja a gyermekek fel öt hónap.

-Méret: 86.3 x 59 x 117.4 hüvelyk

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte