Kiságy Rubano

Gyönyörű és eredeti kiságy, melyet ön is lenyűgöz már az első pillantásra. .. többet

Ár: tól 22 607 Ft
elérhetőség 4-6 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14229-0 140x70 kiságy 89 155 Ft 4-6 hét db
14229-2 140x70 tároló 22 607 Ft 4-6 hét db

Kiságy Rubano

A gyerekszobába szeretne modern, szép, ám praktikus bútort beszerezni gyermekének? Éppen az elvárások miatt gyakran nehéz az ilyen bútorra rátalálni, ami igazán tetszene is. Ha még mindig keresi az megfelelő bútort, akkor nézze meg a Rubano kollekciót, amit ajánlunk figyelmébe.

A Rubano bútor bájos, elegáns és szép részletei, egyedi színkombinációi vannak. Minden beltérbe tökéletesen illik.

Hangsúlyt fektettek a lekerekített formákra, melyek a gyerekeknek biztonságosak és minimálisra csökkentik a baleset- és sérülésveszélyt. A finom vonalak minden színhez és minden típusú beltérhez illenek. Nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is elnyeri tetszését.

A Rubano gyerekágy minden gyerekszobába illik és a színárnyalataink köszönhetően kisfiúknak és kislányoknak egyaránt alkalmas. Kiváló minőségű anyagokból készül, lakkozott MDF deszkából, a fogantyúk tölgyfából készülnek és a lekerekített oldalsó részek pedig bükkből.

Ez a gyerekágy állítható, így aztán együtt nő a gyermekével. Csecsemőkortól kisgyerek korig alkalmas. A kiságyhoz két eltávolítható választó van, valamint kereken mozgatható rakodótér.

Az alacsonyabb választót a termék tartalmazza. Hála neki éjszaka a gyermeke teljes biztonságban aludhat, nem esik le az ágyról, így aztán a szülők is kipihenhetik magukat.

Az ágy tartozéka a rost, amit három pozícióba lehet beállítani. Az ágy a matracot nem tartalmazza, ezért külön, a gyerekmatracok kategóriából kell megrendelni, ahol megtalálja a megfelelő méretet.

Az ágy méretei:

- magasság 88,5 cm

- szélesség 80,7 cm

- hossz 154,5 cm

A tároló méretei:

- magasság: 18 cm

- szélesség: 139,9 cm

- mélység: 73,6 cm

Színek: fehér

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte