Banaby.hu   »   Játékok   /   Babaházak   /   Karton babaházikó gyerekeknek

Karton babaházikó gyerekeknek

Azon gondolkodik, hogy a gyerekeinek beszerez egy modern és szép babaházat, amit azonnal megszeretnek? Akkor biztosan sokra fogja értékelni a mi karton .. többet

Ár: 2 945 Ft
Eredeti ár: 3 274 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
28 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
16008-0 40 x 31 x 44 cm 3 274 Ft 2 945 Ft raktáron 2-5 db db

Karton babaházikó gyerekeknek

Azon gondolkodik, hogy a gyerekeinek beszerez egy modern és szép babaházat, amit azonnal megszeretnek? Akkor biztosan sokra fogja értékelni a mi karton babaházunkat, ami igazán modern!

Vásárolja meg ezt a modern házikót, amit a kis hercegnők azonnal megszeretnek, hiszen hosszú órákon játszhat vele. A babaházzal a kislányok különböző játékokat találhatnak ki. Nagyon jól lekötik a figyelmüket még akkor is, ha egyedül játszanak, de a barátnőkkel vagy a szülőkkel is.

Az álom babaház a kislányoknak lehetőséget nyújt arra is, hogy az öntapadó matricákkal saját és eredeti házikót alakítsanak ki, amiben minden baba jól fogja magát érezni.

A karton babaház ötrétegű, fehér, hullámos kartonból készül, ami nagyon kellemes. Nagyon modern, szép és a gyerekeknek rengeteg szórakozást biztosít.

A csomagolásban fehér házikót és öntapadó matrica készletet talál. A matricáknak köszönhetően a házikó gyönyörűen kidíszíthető és tökéletessé varázsolható. Minden kis hercegnő így létrehozhatja álmai babaházát.

- a csomagolás mérete: 58 x 39 x 3 cm

- a házikó mérete: 40 x 31 x 44 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
28 vásárló
értékelte