CHIPOLINO Gyermekek étkező kis szék Braco - Marine csónak

Espiro baba etetőszék Bravo tengeri hajó egy modern, szép, és alkalmas minden gyermek. .. többet

Ár: 28 321 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14046-0 CHIPOLINO Gyermekek étkező kis szék Braco - Marine csónak 28 321 Ft raktáron db

CHIPOLINO Gyermekek étkező kis szék Braco - Marine csónak

Takarmány a gyerekek néha lehet egy anya, gyakran nepostojí, vagy ül egy helyen, ezek tényleg mindenhol ott. És fuss utánuk egy csészealj, és kanállal, amit nem illik. Egyszerűen kap egy gyönyörű gyermek etetőszék. Megfejt minden a probléma.

Ez elengedhetetlen az Ön otthonában, egy nagy segítség a gyermekek. Köszönhetően a tálca-élelmiszer, amely egy székre, gyermekek megtanulhatják maguk-hoz eszik. A tál étellel elhalaszthatja.

Espiro baba etetőszék a háttámla, lábak, Bravó, és három pozíció. Így állíthatjuk be a gyermek aktuális magassága. Van két tálca, hogy van egy három pozíció beállításait.

Ülés magassága állítható, és összesen nyolc különböző pozíciókban. Ez nőhetnek, valamint a gyermek. Az etetőszék van a hátsó kerekek, amely lehetővé teszi, hogy mozog, hogy az aktuális igényeknek.

Baba etetőszék háttámla, Bravo, állított akár öt különböző pozíciókban. -A ' tehát alkalmas minden gyermek számára, a fiúk és a lányok, nagy és kicsi, hogy nem tud nyugton ülni.

Baba etetőszék van egy fedelet, amely nagyon könnyen tisztítható. Tulajdonában van egy öt pontos biztonsági övek, amelyek biztosítják a gyermekek biztonságos. Shek gyártják, en 14988, az anyagok EU-biztos.

-megfelelő, a gyerekek 0 hónap-15 kilót

Színek: kék

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte