Gyerek etetőszék 2 az egyben - lila

Valahová le kellene ültetnie gyermekét etetés közben? Nem szeretne folyton futni utána a kanállal és úgy megetetni? Akkor minden bizonyára egy etetőszékre van .. többet

Ár: 22 369 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
13771-0 Gyerek etetőszék 2 az egyben - lila 22 369 Ft raktáron db

Gyerek etetőszék 2 az egyben - lila

Valahová le kellene ültetnie gyermekét etetés közben? Nem szeretne folyton futni utána a kanállal és úgy megetetni? Akkor minden bizonyára egy etetőszékre van szüksége, ami nem csak praktikus, de modern is. Mi figyelmébe ajánljuk a modern és praktikus, 2 az 1-ben gyerek etetőszéket, gyönyörű lila színben. Az etetőszék alkalmazkodik a gyermek különböző fejlődési stádiumához, aminek köszönhetően minden gyerek számára alkalmas.

A gyerek etetőszéket a gyerekek 6 hónapos koruktól egészen 3 éves korig használhatják. A kellemes lila színnek köszönhetően az etetőszék minden beltérbe alkalmas, minden gyerek számára – kislányoknak és a kisfiúknak egyaránt.

A szék minőségi, kitűnő anyagokból készül, ami biztosítja, hogy a szék szilárd és tartós. Ennek köszönhetően biztonságos is, konyhában, étkezőkben, valamint ebédlőben is használható.

A szék két funkciót is betölt, hiszen a széken ötpontos biztonsági öv van, ami a gyerekeknek biztonságot adnak és kényelmet. Továbbá kétrészes szettről van szó, ami egy keréknek lévő fotelből és asztalból áll. A széknek több tulajdonsága is van – a levehető tálca három szintre húzható ki, könnyen tisztán tartható, a huzat levehető, poliészter és pamut keveréke, amit mosógépben 40 fokon lehet mosni.

A gyerek etetőszék állítható, a teherbírása 20 kg. Minden szeretni fogja, hiszen kényelmesen fognak ülni benne, és így Ön gond nélkül megetetheti a csemetéjét.

Méretek:

- a magassága a tálcáig: 86 cm

- magasság 110 cm,  mélység 80 cm, szélesség 60 cm

Minta: virágok
SZÍNEK: lila
több márkát: EcoToys

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte