Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   Növekvő gyerekszék LUCA - piros

MÁR NEM KAPHATÓ - Növekvő gyerekszék LUCA - piros

Etetőszéket biztosítani a gyermek számára nagyon fontos, általában ez az egyetlen módja annak, hogy a gyermeke evés közben egy helyen, nyugodtan és kényelmes .. többet

Ár: 53 411 Ft
Összesített értékelés
4.3
14 Összesített értékelés


Növekvő gyerekszék LUCA - piros

Etetőszéket biztosítani a gyermek számára nagyon fontos, általában ez az egyetlen módja annak, hogy a gyermeke evés közben egy helyen, nyugodtan és kényelmes üljön. Ez a gyönyörű étkezőszék nagyon praktikus és remek megoldás, ezért mi ezt javasoljuk.

Ennek az állítható LUCA gyerekszéknek kellemes piros színe van. A szép és állítható szék nagyon modern és minden gyerek számára alkalmas, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Állítható a magassága, valamint az ülés mélysége. Ennek köszönhetően a gyermekével együtt nő. Az ülést és a lábtartót lehet állítani, ezáltal a gyermekének a megfelelő kényelmet és biztonságot kínálhatja. Állítható a magasság és a mélység is a legkisebbek növekedésének tükrében.

A szék ülőkéje ergonomikusan mélyített és így a gyereknek nagyon jó ülni benne. A szék háttámlája szépen hajlított és ergonomikusan alakított, tehát minden gyereknek biztonságot és kényelmet nyújt.

A szék felületi kezelésére tesztelt festékeket és lakkokat használnak. Ezek megfelelnek a szigorú normáknak, ezért a gyerekek számára valóban egészségesek és megfelelőek. Minőségi anyagokból készül, a keret bükkfából, a támla, az ülőke és a lábtartó pedig bükk rétegelt lemezből.

Méretek:

- szélesség 43 cm, magasság 84 cm, mélység 58 cm

- az ülőrész mérete: 40 x 25 cm és magassága 44 - 56 cm

- a lábtartó méret: 40 x 31 cm és magassága 12 - 40 cm

Bútor variációk: bükkfa
több márkát: Wood Partner

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
14 vásárló
értékelte