Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   Növekvő gyereszék LUCA - natur

Növekvő gyereszék LUCA - natur

Ez a növekvő szék modern, szép és alkalmas minden gyermek számára. Neki köszönhetően a gyermekét egyszerűen beleülteni és étkezés közben kényelmesen és .. többet

Ár: 50 636 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6062-0 Luca - fehér 50 636 Ft raktáron csak 1 db db

Növekvő gyereszék LUCA - natur

Ez a növekvő szék modern, szép és alkalmas minden gyermek számára. Neki köszönhetően a gyermekét egyszerűen beleülteni és étkezés közben kényelmesen és nyugottan fog ülni. 

Mi ezt a gyönyörű baba etkező széket javasoljuk semgleges és kellemes natúr színben. A szép és állítható szék nagyon modern és minden gyerek számára alkalmas, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Állítható a magassága, valamint az ülés mélysége. Ennek köszönhetően a gyermekével együtt nő. Az ülést és a lábtartót lehet állítani, ezáltal a gyermekének a megfelelő kényelmet és biztonságot kínálhatja. Állítható a magasság és a mélység is a legkisebbek növekedésének tükrében.

A szék ülőkéje ergonomikusan mélyített és így a gyereknek nagyon jó ülni benne. A szék háttámlája szépen hajlított és ergonomikusan alakított, tehát minden gyereknek biztonságot és kényelmet nyújt.

A szék felületi kezelésére tesztelt festékeket és lakkokat használnak. Ezek megfelelnek a szigorú normáknak, ezért a gyerekek számára valóban egészségesek és megfelelőek. Minőségi anyagokból készül, a keret bükkfából, a támla, az ülőke és a lábtartó pedig bükk rétegelt lemezből.

Méretek:

- szélesség 43 cm, magasság 84 cm, mélység 58 cm

- az ülőrész mérete: 40 x 25 cm és magassága 44 - 56 cm

- a lábtartó méret: 40 x 31 cm és magassága 12 - 40 cm

Bútor variációk: bükkfa
több márkát: Wood Partner

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
18 vásárló
értékelte