Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   3-részes ágyneműhuzat szett - elefánt - szürke

3-részes ágyneműhuzat szett - elefánt - szürke

Vásároljon gyermekeinek szép és modern gyerekágyneműt. Az ilyen ágyneműknek nem csak jó minőségűnek és kellemesnek, de modernek és szépnek kellene lennie, .. többet

Ár: tól 13 685 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
20 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14472-0 120x90 cm 13 685 Ft raktáron csak 1 db db
14472-2 135x100 cm 15 055 Ft raktáron csak 1 db db

3-részes ágyneműhuzat szett - elefánt - szürke

Vásároljon gyermekeinek szép és modern gyerekágyneműt. Az ilyen ágyneműknek nem csak jó minőségűnek és kellemesnek, de modernek és szépnek kellene lennie, olyannak, hogy a gyerekeknek is elnyerje a tetszését.

Az elefánt mintás ágynemű pontosan ilyen. Az ágynemű szürke alapszínét piros fülű szürke elefántok díszítik. Javítják a gyerekek hangulatát és segíti a gyorsabb elalvásukat. Az elefántnak elálló fülei vannak, melyekkel a gyerekek napközben játszhatnak, húzhatják a fülét, de elalvás közben is játszhatnak vele, és mindig kéznél lesz a kedvenc játékuk. Az elálló fülek puhák, modernek és kellemesek. Az elefánt lábai is puha anyagból készülnek.

Az ágynemű minden gyermek számára ajánlott, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt. Kitűnő ajándék is lehet az anyuka és a babája számára.

A gyerekágynemű három darabból áll – párnahuzatból, paplanhuzatból és védőből. A paplanhuzat egyik fele kellemes szürke és fehér pöttyök díszítik.

Ezek a huzatok kiváló minőségű, 100% -os pamutból készültek.

Méretek:

- paplanhuzat: 120 x 90 cm

- párnahuzat 40 x 60 cm

- rácsvédő: 180 cm

több márkát: Modenex

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
20 vásárló
értékelte