Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   Ágynemű cribs - tejszínes ZOO

Ágynemű cribs - tejszínes ZOO

A gyönyörű ágynemű a babaágyban, vidám állatok motívumával, krémes alapon, mindenkibe beleszeret. A szülőknek különösen azért, mert ez egy kiváló minőségű 100% .. többet

Ár: tól 3 685 Ft
Eredeti ár: tól 4 096 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1582-15 párna cribs - 160 cm 4 096 Ft 3 685 Ft raktáron csak 1 db db

Ágynemű cribs - tejszínes ZOO

A gyönyörű ágynemű a babaágyban, vidám állatok motívumával, krémes alapon, mindenkibe beleszeret. A szülőknek különösen azért, mert ez egy kiváló minőségű 100% pamutból készült készlet, nagyon kellemes tapintással. A színek megőrzik stabilitását, sok mosás után sem halványulnak el.

A párnahuzat mérete 40 x 60 centiméter, a párnahuzat mérete 120 x 90 centiméter. Az anyag 100% pamut, Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik. A cipzár biztonságosan el van rejtve. Az ágyneműkészleteket az ÖKO-TEX STANDARD 100 tanúsítja és tanúsítja.

A takarót és a párnát kiváló minőségű, szilikon és antialergikus szálak töltik meg. Ez egész évben ideális meleget hoz létre. A paplan és a párna minden csecsemő számára alkalmas, és egész évben használható.

A takaró oldalán steppelt. A készletek választásától függően többrészesek. A 2 részes készlet tartalmaz paplan és párnahuzat. A három darabból álló készlet párnát is tartalmaz.

Van még egy fátyolos lombkorona is, amely bolyhos hatást idéz elő. A lombkorona 230 centiméter széles és 155 centiméter magas.

A léc megakadályozza a gyermekeket, hogy a kezüket és a lábaikat a gyermekágy résein keresztül tolják. Ezért minden gyermekágy biztonságos részét kell képezniük. Tábláinkat antiallergén és bolyhos rost töltjük fel. A szélek és az első oldal erősebb a gyermekek biztonsága érdekében.

A párna méretei :
- Oldalhossz: 50 centiméter
- Elülső hossz: 60 centiméter
- Hossz: 160 centiméter
- Oldalmagasság: 30 centiméter
- Elülső magasság: 35 centiméter
- Kiságyra alkalmas: 120 x 60 centiméter

Szín: barna, sárga

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte