Íróasztal ELLE

Elegáns fehér színű íróasztal, mely alkalmas minden fiú vagy lány számára is. .. többet

Ár: tól 74 869 Ft
elérhetőség rendelésre
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3839-0 bükk 74 869 Ft rendelésre db
3839-2 szürke 74 869 Ft rendelésre db

Íróasztal ELLE

Egy íróasztal nem csak a gyerekszobában vagy a diákok szobájában jön jól. Az Elle íróasztal remekül fog mutatni a számítógépes sarokban, a nappaliban vagy az irodában. A munkához és a tanuláshoz egy keményen íróasztal szükséges, mely biztonságos és kiváló minőség is egyben.

Az Elle íróasztal megfelel minden fontos igénynek, melyek az íróasztalokra vannak helyezve. Az asztalnak van nagy munkalapja, szekrénye belső polccal és kiváló minőségű anyagokból készült. Ezen túlmenően nagyon szép, elegáns és modern.

Az univerzális fehér szín biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Könnyen összehangolható és nagyon jól néz ki. Alkalmas minden kis iskoláskorú gyermek számára.

Az asztalt kombinálhatja az Elle kollékció többi darabjával és harmonizálja össze a szobát. Bármilyen szoba ennek a kollekciónak köszönhetően elegáns, tiszta lesz és egy modern megjelenésű szobát kap.

Az asztal kerete laminált deszkát és forgácslapot kombinál és az asztal lábai, melyek az alapot képzik, pedig bükkfából készült. Ön választhatja kis a színét. Két színben kapható: hamuszürke és natúr színtelen lakkozott.

Bútor gyártása hozzávetőleg hét heten vesz igénybe.

Méret: 74 x 120 x 60 cm

Korosztályok: 2 - 6 év közti gyermekek, 6 év feletti gyermekek
Variációk: laminált, ágy tárolóval

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte