Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek íróasztalok   /   Íróasztal Ines White

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Íróasztal Ines White

Egy iskolás szobájából sem hiányozhat az íróasztal. Már egy kisiskolásnak is kellene lennie íróasztalának, hogy kipróbálja, milyen is az. Az íróasztal egyszóval .. többet

Ár: 69 171 Ft
Összesített értékelés
4.9
7 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
7638-0 íróasztal 69 171 Ft 2-4 hét

Íróasztal Ines White

Egy iskolás szobájából sem hiányozhat az íróasztal. Már egy kisiskolásnak is kellene lennie íróasztalának, hogy kipróbálja, milyen is az. Az íróasztal egyszóval szükséges. Vásároljon gyermekének Ines White íróasztalt.

Nem követ el vele hibát, hiszen egy olyan bútordarabról van szó, mely praktikus, de egyben nagyon modern is. Elegáns és szépen egészít ki minden belteret. Nem csak kisebb gyerekeknek, de tiniknek és felnőttek dolgozószobájába vagy irodájába is alkalmas.

Az íróasztal kiválóan kiegészíti az Ines bútorkollekció többi bútorát. Hála neki egy egységes és modern szobát kap, melyet valóban mindenki megkedvel. Az asztal kiváló minőségű anyagokból készül, forgácslapból és MDF deszkából.

Az íróasztalnak szilárd lábai vannak, nagy munkafelülettel rendelkezik, ahol a gyerekek rajzolhatnak és később a házi feladataikat írhatják, tanulhatnak. Két tágas fiók is rendelkezésre áll, ahol a tanszereket tárolhatják.

Méretek:

- szélesség: 65 cm

- hossz: 120 cm

- magasság: 78 cm

SZÍNEK: fehér
több márkát: Bellamy

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.9
7 vásárló
értékelte