Gyerekszoba függöny Baby Ball - grey

Nagyon szép színű és egyedi függöny, mely alkalmas minden helyiségbe, nem csak a gyerekszobába. .. többet

Ár: tól 3 202 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6668-2 250x160 3 202 Ft 14 napon belül db

Gyerekszoba függöny Baby Ball - grey

Életre kelteni a gyerekszobát sokkal konnyebb mint gondolná! Elég hozzá egy eredeti és színes függöny és kész is. É a Baby Ball függönyök pontosan ilyenek.

Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

Függönyt kétféleképpen lehet feltenni: karnizsra - erre a felső nyílás szolgál vagy csipeszelni is lehet, ami lehetővé teszi a függöny redőzését. A felső rész színe szépen alkalmazkodik a golyókhoz. 

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

Anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

Színek: szürke

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte