Gyerekszoba függöny Baby Ball - orange

Nagyon szép színű és egyedi függöny, mely alkalmas minden helyiségbe, nem csak a gyerekszobába. .. többet

Ár: tól 2 250 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6683-0 150x160 2 250 Ft raktáron db
6683-4 240x250 4 155 Ft raktáron db

Gyerekszoba függöny Baby Ball - orange

A függönyök lényeges része sok helyiségnek. Jelenleg a piacon sok szép, modern és színes függönyök kapható, melyeknek köszönhetően bármilyen belső tér tökéletesen összehangolható. És a Baby Ball függönyök pontosan ilyenek, sőt.

Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

A Baby Ball függöny tetején speciális nyílás található a rúdkarniz számára, de a függöny csipeszelhető is, amivel szépen redőzhető. A függöny felső része szépen kiegészíti a labdácskákat.

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

Anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

Színek: narancssárga

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte