Gyerekszoba függöny Baby Ball - white

Nagyon szép színű és egyedi függöny, mely alkalmas minden helyiségbe, nem csak a gyerekszobába .. többet

Ár: tól 2 369 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6672-0 150x160 2 369 Ft raktáron db
6672-3 150x240 3 083 Ft raktáron db

Gyerekszoba függöny Baby Ball - white

A függöny sok szülő számára nélklüzhetettlen nem csak a gyerekszobában. Kösse össze a szépet és hasnosaa és vásároljon ilyen eredeti Baby Ball függönyt. Modern, eredeti, szép és színes.

Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

Függönyt kétféleképpen lehet feltenni: karnizsra - erre a felső nyílás szolgál vagy csipeszelni is lehet, ami lehetővé teszi a függöny redőzését. A felső rész színe szépen alkalmazkodik a golyókhoz. 

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

Anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

Színek: fehér

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte