Banaby.hu   »   Játékok   /   Gyerek játékkonyhák   /   Játékkonyha kiegészítőkkel

Játékkonyha kiegészítőkkel

A gyerekek olyanok akarnak lenn, mint a szüleik vagy a nagyszülei - gondoskodni akarnak a háztartásról, finom ételeket akarnak készíteni, meg akarják .. többet

Ár: 20 117 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
23 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5912-0 fából készült konyhasarok 20 117 Ft raktáron 2-5 db db

Játékkonyha kiegészítőkkel

A gyerekek olyanok akarnak lenn, mint a szüleik vagy a nagyszülei - gondoskodni akarnak a háztartásról, finom ételeket akarnak készíteni, meg akarják vendégelni a családot és a barátokat. Ezért egy gyerek konya remek választás és biztosan minden gyermek imádni fogja.

Ez a konyha egy tökéletes utánzata a klasszikus konyhának különböző kiegészítőkkel és mosogatóval. A mérete olyan, hogy a kis gyermekek  kényelmesen játszhatnak vele.

A csomagolás tartalma: sütő, óra, edények és tárolható szekrény különböző konyhai eszközökre. A termék fából készült így, garantáltan sok éven át fog jól szolgálni, és emellett környezetbarát. A felhasznált színek és lakkok biztonságosak, az egészségre semmilyen módon nem károsak.

 - tanusítvány: CE, EN71: 1-3

A konyhát a mellékelt használati útmutató szerint kell összeszerelni. Az összeszerelés szükséges egy csavarhúzó is, mely nem tartozék.

A termék a gyermekek 3 éves kortól ajánlott.

-  csomagolás mérete: 57 x 33 x 14 cm

 - konyha mérete: 75 x 30 x 55 cm

több márkát: EcoToys

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
23 vásárló
értékelte