Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Gyerek ruhásszekrények   /   Kombinált ruhásszekrény UNI 3

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Kombinált ruhásszekrény UNI 3

Be kell szereznie egy ruhásszekrényt a lakásába, és annak szépnek, színesnek, de nagyon praktikusnak is kell lennie? Olyannak, amiben elég lesz a rakodótér? .. többet

Ár: tól 38 948 Ft
Összesített értékelés
4.4
9 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
7699-0 zöld 38 948 Ft 4-6 hét
7699-2 lila 38 948 Ft 4-6 hét
7699-3 narancssárga 38 948 Ft 4-6 hét

Kombinált ruhásszekrény UNI 3

Be kell szereznie egy ruhásszekrényt a lakásába, és annak szépnek, színesnek, de nagyon praktikusnak is kell lennie? Olyannak, amiben elég lesz a rakodótér? Akkor jó helyen jár!

Az UNI 3 kobinálható ruhásszekrény modern, szép, színes és minden beltérbe illik. Univerzális, tehát fiúk és lányok szobájában egyaránt jól mutat.

A bútor stílusos és modern színáranyalatokban érhető el. Az alapszín a hamu coimbra, ami zölddel, lilával és narancssárgával van kombinálva. Ezért aztán pontosan olyat választhat, ami a leginkább illik a berendezéshez. A kombinált ruhásszekrény kiváló minőségű anyagokból készül, a tartós LTD anyagból, aminek nagyon könnyű a karbantartása. A bútor élei lekerekítettek, így a gyerekek számára biztonságos és minimális a balesetveszély.

A ruhásszekrény kiválóan kombinálható az Ultimo bútorkollekció többi darabjával. Vásárolhat komódot, ágyat, polcokat, íróasztalt és hasonlókat. A beltér egységes és modern lesz általuk.

Méret:

- magasság 187 cm , szélesség 80 cm, mélység 39 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
9 vásárló
értékelte