Faldekoráció - magasságmérő - fa rókával

Fel szeretné díszíteni a gyerekszobát valamivel? Olyan díszítőelemet szeretne, mely egyben praktikus is? Ez bizony igazi kihívásnak számít. A magasságmérővel .. többet

Ár: 3 440 Ft
Eredeti ár: 3 798 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6294-0 Faldekoráció - magasságmérő - fa rókával 3 798 Ft 3 440 Ft 14 napon belül db

Faldekoráció - magasságmérő - fa rókával

Fel szeretné díszíteni a gyerekszobát valamivel? Olyan díszítőelemet szeretne, mely egyben praktikus is? Ez bizony igazi kihívásnak számít. A magasságmérővel ellátott faldísz kitűnő megoldás lehet önnek és gyermekeinek.

Minden szülő szeretettel, örömmel és büszkeséggel jegyzi fel, ahogy gyermeke egyre cseperedik. Ezzel a dekorációval egy szép emléket is kap egyben.

A dekorációt nem feltétlenül kell csak a falra ragasztani. Bármilyen sima, száraz és zsírmentes felületre ráragaszthatja. Felhasználható ajtóra, tükörre vagy bútorra. A ragasztása nagyon egyszerű, elég kiválasztani a helyet, ahová el szeretné helyezni, megtisztítani a kiválasztott felületet a portól és egyéb szennyeződésektől, aztán már csak ragasztani! A matricákat a későbbiekben elég finoman nedves ronggyal áttörölni. Ha úgy dönt, hogy szeretné a matricát leszedni, semmi gond, mivel semmilyen nyomot nem hagy a falon.

Közvetlenül falfestés után nem ajánlott a matrica felragasztása, legalább két hetet várni kell, hogy a felület alaposan kiszáradjon.

A matricák kiváló anyagokból készülnek, jó minőségűek, mattok és öntapadósak. A fólia PVC-ből készül. Nincs kellemetlen szaguk, környezetbarátok, nem tartalmaznak semmilyen vegyi és káros anyagokat.

Minta: állatkák, fák, erdő

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte