Magasságmérő 03 - oroszlán

Azon töri a fejét, hogy mivel is dobhatná fel a gyerekszobát? Jól jönne valami, amitől szép lesz és barátságos? Gyakran a megfelelő dekoráció vagy kiegészítő .. többet

Ár: 3 083 Ft
Eredeti ár: 4 750 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
865-0 Magasságmérő 03 - oroszlán 4 750 Ft 3 083 Ft raktáron db

Magasságmérő 03 - oroszlán

Azon töri a fejét, hogy mivel is dobhatná fel a gyerekszobát? Jól jönne valami, amitől szép lesz és barátságos? Gyakran a megfelelő dekoráció vagy kiegészítő kiválasztásával nagyon sokat tehet. Akkora a piaci kínálat, hogy nem tudja eldönteni mit is nézegessen elsőként? Ha tanácstalan, akkor mi szép egy szép magasságmérőt ajánlunk! Ez a vidám matrica minden gyerekszobába alkalmas, úgy lányéba, mint fiúéba.

A magasságmérő félmatt öntapadó fóliából készült és nagyon szép élénk és vidám színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődést még akkor is a oldalról nézzünk rá. A magasságmérő szélei géppel vannak lemetszve. A matricák ellenállnak a napfénynek.

Kizárólag környezetbarát és egészségre semmilyen módon nem káros színnek felhasználásával készült, nincs semmilyen kellemetlen szaga.

Elég levenni az alapfóliáról és a kiválasztott helyre ragasztani. Sima és száraz falakra, bútorra és csempére lehet felragasztani. A tisztántartása is nagyon egyszerű, időről időre elég nedves ruhával átörölni.

A csomagolás része egy jelző is, amellyel az aktuális magasságot bejelölheti.

Méretek:

- a magasságmérő mérete: 41 cm x 127 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig. 

Minta: oroszlán
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte