Magasságmérő 18 - farm M3

Szeretné nyomon követni és jelölni, hogyan cseperedik gyermeke? Szívesen tenné el emlékbe a növekedés bizonyítékát, úgy, ahogy a szülői háznál az ön növekedése .. többet

Ár: 5 051 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
921-0 Magasságmérő 18 - farm M3 5 051 Ft 14 napon belül db

Magasságmérő 18 - farm M3

Szeretné nyomon követni és jelölni, hogyan cseperedik gyermeke? Szívesen tenné el emlékbe a növekedés bizonyítékát, úgy, ahogy a szülői háznál az ön növekedése is meg volt, csak ott az ajtófélfán? Ezek mellett pedig feldobná és díszítené a gyerekszobát? És tudja, hogy ezek most egyben az öné lehet? A magasságmérő és a dekoráció egyben? Megoldás a magasságmérő! Mi a farm mintájú magasságmérőt ajánljuk.

 

Ez a magasságmérő nagyon szép, vidám, eredeti és a gyermeke lelkesedni fog érte! A magasságmérő fóliából készül, mely öntapadó és félmatt, ennek köszönhetően a magasságmérő színei élőek, tarkák, vidámak és telítettek, amitől minden gyerekszoba gyönyörűbb és tökéletesebb lesz! A félmatt fólia csökkenti a fény visszatükröződést, még oldalsó nézetből is. A magasságmérő minden gyerekszobába illik, akár lányéba, akár fiúéba.

A farm mintájú magasságmérőt a szobában bárhová elhelyezheti, csak az Ön képzelőerején múlik, hová kerül. Engedje el fantáziáját és a gyermekével közösen találják ki, hová kerüljön a magasságmérő. A száraz és sima felületek az ideálisak. Feldobhatja vele a például a szekrényt, a falat, az ajtót, a csempét vagy más felületet! Nagyon egyszerűen rögzíthető, bármilyen felületre. Elég eltávolítani a papír a hátuljáról és felragasztani a kiválasztott helyre. Takarításkor néha-néha elég nedves ronggyal áttörölni és kész!

A magasságmérő géppel van levágva és jól ellenáll a napfénynek. Egészségre ártalmatlan és mérgező anyagokat nem tartalmazó festékkel nyomtatják. A festékek környezetbarátok és szagtalanok.

A csomagolásban jelzőket - pontokat is talál, melyekkel gyermeke aktuális magasságát bejelölheti a magasságmérőn.

A magasságmérő mérete 34 x 114 cm és kalibrált 60 cm -től, egészen 140 cm -ig.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte