Faldekoráció - pasztell szívecskék

Szeretné feldobni és összehangolni kis hercegnője szobáját? Kislánya szereti a színeket és a szivecskéket is? Akkor vásároljon a gyerekszobába eredeti .. többet

Ár: tól 4 750 Ft
Eredeti ár: tól 8 798 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
736-0 0,5 m2 8 798 Ft 4 750 Ft raktáron db

Faldekoráció - pasztell szívecskék

Szeretné feldobni és összehangolni kis hercegnője szobáját? Kislánya szereti a színeket és a szivecskéket is? Akkor vásároljon a gyerekszobába eredeti dekorációt, kislánya azonnal beleszeret! A szívecskék a kislányok köröben általában nagyon népszerűek és a finom pasztell színek pedig a gyerekszobát felragyogtassák! Csak az önök képzeletén múlik majd, hogy milyen is lesz ez a dekoráció.

A dekoráció félmatt fóliából készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődését minden szögben és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricák kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek, nincs semmilyen kellemetlen szaguk és ellenállnak a napfénynek is.

A dekorációkat nagyon könnyű felragasztani és a tisztításuk is nagyon egyszerű - a matricákat nedves ruhával elég néha áttörölni. A dekorációt sima és száraz falakra, de bútordarabokra, ajtókra, ablakokra vagy csempére lehet ragasztani.

A Pasztell szívecskék faldekoráció 0,5 1,0 vagy 2,4 négyzetméter nagyságú. A dekorációt több gyönyörű szívecske kellemes pasztell színekben alkotja. Ez a minta időtlen és minden gyerekszobába ahol nem hiányzik a fantázia illeni fog. Az egyes szívecskék különböző színűek és nagyságúak, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen és utánozhatatlan mintát alkothasson. A kollekció színes körökkel van kiegészítve. A pasztell szívecskék tökéletesen passzolnak a lepkékhez és virágocskákhoz az további kínálatuuńkból.

 

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte