Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - Sweet Tree - 0,5 m2

Kedvezmény

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Faldekoráció - Sweet Tree - 0,5 m2

A gyerekszobát új életre kelteni nem mindig egyszerű és magától értetődő. Annyi különböző kiegészítő és dekoráció van, ami feldobhatja a gyerekszobát. És Öntől .. többet

Ár: 8 859 Ft
Összesített értékelés
4.7
20 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1095-0 édes fa - 0,5 m2 8 859 Ft átmenetileg elfogyott

Faldekoráció - Sweet Tree - 0,5 m2

A gyerekszobát új életre kelteni nem mindig egyszerű és magától értetődő. Annyi különböző kiegészítő és dekoráció van, ami feldobhatja a gyerekszobát. És Öntől függ, hogy milyen kiegészítőt vagy dekorációt választ, amit bájosabb lesz. Viszont a bő kínálatból a megfelelőt kiválasztani sokszor kemény dió. A mi ajánlatunk a sweet tree faldekoráció!

A faldekoráció igazán szép, a színei élénkek, tarkák, teltek és vidámak. Félmatt öntapadós fóliára készül, mely visszaveri a fényt és ellenáll a napsugaraknak. A sweet tree faldekoráció minden gyerekszobába illik, akár lányéba, akár fiúéba. Tökéletessé varázsolhatja fele gyermeke szobáját!

Nem muszáj csak a falra ragasztania. Használja kreativitását és fantáziáját, álmodja meg, hová helyezné el a falmatricát. A gondolkozáshoz hívja segítségül gyermekét, hiszen éppen az ő birodalmának tökéletesítésén dolgoznak, és ezáltal bizonyos felelősséget ruház gyermekére, hogy hová kerüljön a faldekoráció. A faldekorációt sima és száraz felületre lehet felragasztani. Éppen ezért megjelenhetnek ajtón, ablakon, csempén, különböző bútoron, tükrön és hasonló helyeken. A fantáziának itt valóban semmi sem szabhat gátat, használja kreativitását.

A dekorációt fehér fóliára nyomtatják, környezetbarát festékkel, amely semmilyen módon nem káros az egészségre és nincs kellemetlen szaga, mint általában más ilyen termékeknek.

A faldekoráció nagyon valósághűen néz ki, több részből tevődik össze, ezért saját elképzelés szerint alakíthatók ki minták és képek. Eredeti és felejthetetlen mintákat hozhat létre, melyek a szobába bájos hangulatot teremtenek.

Könnyen felragasztható, később se igényelnek összetett törődést. Elég nedves ronggyal áttörölni.

A faldekoráció mérete fél négyzetméter.

Méretek:

- 6 db fürt, mérete: 35×16 cm-től 8×4 cm-ig

- 2 db madár, mérete: 19×22 cm-től 15×16 cm-ig

- 3 db levél, mérete: 10×6 cm

- 4 db szívecske, mérete: 10×7 cm-től 8×6 cm-ig

- 9 db virág, mérete: 12×12 cm-től 6×6 cm-ig

- 10 db karika, átmérőjük 6-tól 3 cm-ig

- 1 db szálló madár, mérete: 15×10 cm

- 1 db faág, mérete: 12×26 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
20 vásárló
értékelte