KARÁCSONYI ELADÁS RAKTÁRON -10%

Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - vidám felhők + mentazöld pöttyök

Faldekoráció - vidám felhők + mentazöld pöttyök

Ki akarja díszíteni gyermeke szobáját és tökéletessé hangoli azt? Akkor biztosan a modern és szép dekorációt választja. A mi ajánlatunk a fali dekoráció, mely .. többet

Rendelés december 15-ig, csomagolja ki karácsonyfa alá. Idő maradt:
Ár: 10 408 Ft
Eredeti ár: 11 566 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6068-0 Faldekoráció - vidám felhők + mentazöld pöttyök 11 566 Ft 10 408 Ft raktáron 2-5 db db

Faldekoráció - vidám felhők + mentazöld pöttyök

Ki akarja díszíteni gyermeke szobáját és tökéletessé hangoli azt? Akkor biztosan a modern és szép dekorációt választja. A mi ajánlatunk a fali dekoráció, mely vidám, színes és minden gyerek számára alkalmas.

Minden gyerekszobát összhangba hoznak és feldíszítik ezek a vidám felhőcskék és pöttyök. A fali dekoráció minden gyerek számára kiváló megoldás, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt. Mindenki imádni fogja!

A dekorációt egyáltalán nem nehéz felragasztani, sőt, nagyon is egyszerű és percek alatt készen van. A karbantartása is egyszerű, elég nedves ronggyal áttörölni és már kész is! Sima és száraz felületre ragasztható, mint a fal, bútor, ajtó vagy ablak.

A dekoráció félmatt öntapadós fóliából készül. A felhasznált nyomtatási technológiának köszönhetően a színek élénkebbek és világosabbak. A félmatt fólia visszaveri a fényt, így a dekoráció valós megjelenésű, méghozzá minden szögből.

A dekoráció nyomtatásához egészségre ártalmatlan és környezetkímélő festékeket használnak, melyeknek nincs szaguk és ellenállnak a nap sugarainak.

A készletben negyven menta pöttyöt, három nagy és négy kis felhőcskét talál Minden gyerekszobába kellemes és vidám hangulatot teremtenek.

Méretek:

- nagy felhők: 60 x 34 cm, 55 x 31 cm és 50 x 28 cm

- kis felhők: 19 x 11 cm -től, egészen 13 x 7 cm -ig

- pöttyök átmérője: 5 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
21 vásárló
értékelte