Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó faldekoráció - buborékok

Öntapadó faldekoráció - buborékok

Vidámságot és életet vinni a gyerekszobába néha elég nehéz feladat. A díszítések és kiegészítők hatalmas választékából kiválasztani a legmegfelelőbbet nehéz .. többet

Ár: tól 5 392 Ft
Eredeti ár: tól 9 986 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.2
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
615-0 0,5 m² körök 9 986 Ft 5 392 Ft raktáron csak 1 db db

Öntapadó faldekoráció - buborékok

Vidámságot és életet vinni a gyerekszobába néha elég nehéz feladat. A díszítések és kiegészítők hatalmas választékából kiválasztani a legmegfelelőbbet nehéz dió. Folyamatosan keres és azon töri a fejét, hogy mivel tegye különlegessé gyermeke szobáját? Mi volna az igazi? Nem kell tovább keresnie! Figyelmébe ajánljuk az öntapadós faldekorációt - buborékok, melyektől a gyerekszoba ragyogni fog, vidám lesz, életre kel és a szoba összhatása tökéletes lesz.

A falmatrica színei szép élénkek, vidámak, ami a gyerekszobának vidámságot, játékosságot és bájos hangulatot kölcsönöz. Gyermeke szobája életre kel, nagyon szívesen fog itt tartózkodni és jókat fog ott játszani.

Nem feltétlenül kell csak a falon csodálnia, egy sor más hely is van, ahová a dekorációt teheti. Szóljon gyermekének és találják ki együtt, hogy hol lesz a legjobb helye a falmatricának. A matricát ragaszthatják például bútorra, ajtóra, üvegre, tükörre, csempére és hasonló helyekre.

A falmatricát igazán egyszerű feltenni, elég lehúzni az alapfóliáról és ragasztani. Később időről időre elég, ha nedves ronggyal áttörli, amivel megszabadulhat az esetleges szennyeződésektől.

Az öntapadós díszítés fehér fóliára nyomtatott, némelyiknek fehér széle van. A matricából bármilyen képet vagy mintát kialakíthat, minden csak az Ön fantáziáján múlik.

Különböző méretekben kapható - 0.5, 0.7 és 2.4 négyzetméter és két ívre nyomtatva szállítjuk. A matricáknak különböző mérete és átmérője van, az egyes méretekről bővebben tájékozódhatnak a csatolt dokumentumból. A fénykép illustrációként szolgál. A My Sweet Baby sorozatból van, melynél szintén felhasználták a buborék mintát is - nagy szett.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
18 vásárló
értékelte