Gyermek rajztábla - Jégvarázs

Gyermek tábla fagyott egy modern, színes, szép, minden gyermek belső dallam. .. többet

Ár: 22 488 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
13567-0 Gyermek rajztábla - Jégvarázs 22 488 Ft raktáron db

Gyermek rajztábla - Jégvarázs

Gyerekek szeretnek játszani az iskolában, az iskolában ül, írni a házi feladatot, jelek és felhívni, és írni a táblára. És hogy egy gyermek tábla fagyasztott egy nagy kiegészítő játék a gyermekek számára.

Szerelmesek és szeretők a fagyasztott lesz thrilled animációs mese, gyermek táblára van Elsa és Anna. Az szép, színes, praktikus és a gyerekszoba és dallam tökéletes.

Gyermek tábla fagyasztott a, kétoldalas, ez a fa, amely erős és nagyon tartós. Egyik oldalon a felület, a radír, a másik oldalon van egy mágneses táblára felszíni, gyerekek lehet választani, melyik fog játszani.

Részét a fórumon is az ábécé mágnesek. A deszkák alatt lesz elérhető a gyerekek két ruhát kosarak, ahol gyerekek lehet menteni, Kréta, filctoll, mágnesek, és a képek, amit akarnak-hoz kitűző a táblán.

Gyermek tábla fagyasztott alkalmas minden gyermek, akik szeretnek játszani, az iskola és az iskola társított valamennyi kötelezettségüket. Alkalmasak a gyermekek 3-8 éves korig. A gyerekek élvezni neki sok öröm és szórakozás.

Méretek:

-magasság: 121.92 cm magas

-Hossz: 52.07 hüvelyk

-szélesség: 55.24 hüvelyk

Színek: lila
több márkát: Delta

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte