3D tapéta Ben 10 - 2

Szép, színes és 3D egy ilyen fotó egy motívuma az animációs sorozat Ben, most is eljuthat .. többet

Ár: 12 369 Ft
Eredeti ár: 19 036 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2391-0 3D tapéta Ben 10 - 2 19 036 Ft 12 369 Ft raktáron db

3D tapéta Ben 10 - 2

Szép, színes és modern fénykép Walltastic. Inspiráció az animációs sorozat gyerekeknek Ben. Ben egy kis hős, amely, hála a karkötő harcok minden rossz és a jó, és segít hodnám emberek. Ez egy újdonság a piacon, hogy szépen vydekoruje és feleleveníteni a gyerekszoba.

Tapéta áll tizenkét egyedi alkatrészek nagyon szép, élénk és színes. Háttérkép egy nagy, gyönyörűen kivilágított gyerekszoba, és ad neki a szépség és a hangulat. Ha a kívánt területet, hogy a ragasztó fotótapétát meghaladó háttérképet, majd azt javasoljuk, hogy kibír tapéta közepén, hogy készítsen egy szép és egyedi képet.

Javasoljuk, hogy kövesse a ragasztás tapéta, így csak kibír megfelelően, anélkül, hogy felesleges problémák és tapéta fog kinézni az integritás és szépen.

ragasztás:

- Minden alkatrész hevert a padlón felfelé. Gondosan ellenőrizzük, és ha bármilyen hibát észlel, a tapéta

- Ha felfedezel egy hibát, a tapéta minden esetben, nem tapadnak a falhoz, és vyreklamujte. Ha ragasztott tapéta, már nem állíthatja,

- Az alkatrészek tapéták túltenni Készítsünk szépen mögött az elsőtől az utolsóig

- Az első rész meghatározza a helyzetét a teljes és általános megjelenésének háttérképek, ezért fontos, hogy ezt a munkát, hogy elegendő figyelmet

- Nyugodt, úgy gondolja, hogy hol szeretné, hogy kibír egy részét, annyit mérje meg újra, megtudja, ha a tapéta látszott a legjobban, és csak azután ugrott a folyamat ragasztás

- Az első rész feküdt arccal lefelé, és festeni a tapéta ragasztó

- Helyezzük a darab tapéta egy helyen, hogy úgy döntött,

- Ismételje meg az eljárást a másik tizenegy alkatrészek

Javasoljuk, hogy kövesse a tanácsokat, tippeket és utasításokat, így csak a háttérkép gyönyörű. Ne szünet kötés alatt, az élek nem kell hangolni. Ha a tapéta ragasztó, hogy a fal kezd száradni.

Tapéta, amelyeket ragasztóanyaggal van bevonva nagyobb, mint száraz állapotban. Ezért javasoljuk, hogy a ragasztó tapéta kissé egymásra, mintegy 1,5 mm. Ha a tapéta megszárad, visszatér eredeti mérete és a szélek lesz szép, hogy minden más, nem rés. Között a kötés nem ajánlott tartson szünetet, ragasztó minden alkatrész egyszerre.

Korosztályok: 0 - 2 év közti gyermekek, 2 - 6 év közti gyermekek, 6 év feletti gyermekek
több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte