8 részes gyerek fotótapéta - Ben 10 Omniverse

A gyerekszoba egy olyan hely, ahol gyermekét sok játék és kaland vár, és ahol tanul és pihen. Ezért ez a hely kell hogy színes, vidám és barátságos legyen. És .. többet

Ár: 15 488 Ft
Eredeti ár: 17 488 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3962-0 8 részes gyerek fotótapéta - Ben 10 Omniverse 17 488 Ft 15 488 Ft raktáron csak 1 db db

8 részes gyerek fotótapéta - Ben 10 Omniverse

A gyerekszoba egy olyan hely, ahol gyermekét sok játék és kaland vár, és ahol tanul és pihen. Ezért ez a hely kell hogy színes, vidám és barátságos legyen. És ebben segít egy gyönyörű tapéta.

Gyermeke szereti Ben -t és az ő galaktikus küldetéseit? Akkor biztosan el lesz ragadtatva, ha vásárol számára ilylen gyönyörű fotótapétát ezzel a motívummal. A gyerekszoba gyönyörűen megújul ennek a tapétának köszönhetően.

Ez a fotótapéta nyolc különálló részből áll.

Mielőtt felragasztaná a falra, gondosan ellenőrizze, hogy valóban hibátlan. A Walltastic cég mindent megtesz ezért, hogy minden terméke a lehető legnagyobb mértékben minőséges és tökéletes állapotban van. A szigorú ellenőrzési folyamatok igyekszenek biztosítani a kiváló minőséget. Még ennek ellenére is előfordulhat, hogy a tapétán  megjelenik valamilyen hiba vagy hiányosság. Ezért nagyon fontos, hogy még mielőtt felragasztja, ellenőrizze. A legjobb ha a tapétát szétrakja a padlón és minden darabot ellenőriz. Ellenőrizze, hogy kiváló minőségűek a színek és a nyomtatást, hogy a széleken átfedődik e nyomtatás - kb hat milliméter. Ha bármilyen hibát talál, a tapétát ne ragasztja fel és vegye fel a kapcsolatot velünk.

Miután felragasztotta, már nem érvényes a csere vagy visszaküldés garancia. Semmilyen károsodásért a ragasztási folyamat során nem felelős a gyártó.

 - méretek: szélesség 203 cm, magasság 243 cm

Méret: 203x243 cm
több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte