8 részes gyerek fotótapéta - Ben 10 Omniverse

Baba fotó egy motívuma Ben és a galaktikus misszió szeretni minden gyerek megvilágított belső. .. többet

Ár: 14 750 Ft
Eredeti ár: 16 655 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3962-0 8 részes gyerek fotótapéta - Ben 10 Omniverse 16 655 Ft 14 750 Ft raktáron db

8 részes gyerek fotótapéta - Ben 10 Omniverse

Gyermek gyerekszoba az a hely, mindenféle játék, gyermek kaland, hanem a tanulás és a pihenés. Ezért ez a hely kell, mint talán a legszínesebb és barátságos. És amely segít a gyönyörű fotó.

Van egy kis szerető Ben és a galaktikus küldetés? Akkor a gyermek lesz ragadtatva, ha veszel neki egy gyerekszoba, gyönyörű fotó tapéta motívum Ben és galaktikus küldetés. Lehet belső gyönyörűen megújult.

Hozzáteszi, hogy a szépség, az eredetiség és a vidámság. Ezzel a szép háttérképeket, hogy miután ragadt újraéleszteni a gyerekszoba, a gyerekek imádni fogják, hogy időt és menni egy galaktikus küldetés együtt barátja, Ben.

Ben létesítő szörnyek Frankestrike, pergő - Ja, és így tovább. És a gyermek is hozzá ezt az utat, és a szobájába, hogy megtapasztalják a különböző kalandok. Ez egy fotó tapéta, amely nyolc különálló részből áll.

Mielőtt elkezdené fotó tapéta ragasztott a falra, ellenőrizze, hogy valóban hibátlan. Walltastic cég gyárt tapéta próbálnak tenni a minden termék a lehető legnagyobb mértékben a minőség és tökéletes állapotban van.

Szigorú ellenőrzési folyamatok minőségi termelés igyekszik biztosítani a kiváló minőségű. Még így is előfordulhat, hogy a fototapetě jelennek hiba vagy hiányosság. Ezért fontos, hogy a háttérképek megállapítani, és fedezze fel.

Ellenőrizze, hogy a kiváló minőségű színes nyomtatást, és hogy a szélén, amely társasági ha átfedésbe nyomtatást. Meg kell Zhurba hat milliméter. Ha van olyan hiba, akkor minden bizonnyal egy képet csatoljon tapéta a falon.

Vegye fel a kapcsolatot a szállítóval és azonnal lépjen kapcsolatba vele. Amikor függönyök kibír, akkor nem szavatolja vagy csere vagy visszatérítés. Alkalmazása után tapéta a falon, vagy akár az alkalmazás során Walltastic a cég nem vállal felelősséget semmilyen kárt háttérkép.

méretek:

- Szélesség: 203 cm

- Selfsság: 243 cm

Korosztályok: 0 - 2 év közti gyermekek, 2 - 6 év közti gyermekek, 6 év feletti gyermekek
több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte