Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek tapéták   /   Gyerek fotótapéták   /   8 részes gyerek fotótapéta - Monsters University

8 részes gyerek fotótapéta - Monsters University

Tökéletesen kiegészíteni egy gyerekszobát nagyon nehéz feéadat, de egy gyönyörű fotótapéta ebben segítt. Gyönyörűen színes, vidám és ezt a mintát imádni fogja .. többet

Ár: 15 488 Ft
Eredeti ár: 17 488 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
16 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3957-0 8 részes gyerek fotótapéta - Monsters University 17 488 Ft 15 488 Ft raktáron csak 1 db db

8 részes gyerek fotótapéta - Monsters University

Tökéletesen kiegészíteni egy gyerekszobát nagyon nehéz feéadat, de egy gyönyörű fotótapéta ebben segítt. Gyönyörűen színes, vidám és ezt a mintát imádni fogja minden gyermek, kislányok és kisfiúk is.

Szereti gyermeke Mike -ot vagy Sally -t? Akkor a Walltastic újdosága remek választás.

Ez a fotótapéta nyolc különálló részből áll.

Mielőtt felragasztaná a falra, gondosan ellenőrizze, hogy valóban hibátlan. A Walltastic cég mindent megtesz ezért, hogy minden terméke a lehető legnagyobb mértékben minőséges és tökéletes állapotban van. A szigorú ellenőrzési folyamatok igyekszenek biztosítani a kiváló minőséget. Még ennek ellenére is előfordulhat, hogy a tapétán  megjelenik valamilyen hiba vagy hiányosság. Ezért nagyon fontos, hogy még mielőtt felragasztja, ellenőrizze. A legjobb ha a tapétát szétrakja a padlón és minden darabot ellenőriz. Ellenőrizze, hogy kiváló minőségűek a színek és a nyomtatást, hogy a széleken átfedődik e nyomtatás - kb hat milliméter. Ha bármilyen hibát talál, a tapétát ne ragasztja fel és vegye fel a kapcsolatot velünk.

Miután felragasztotta, már nem érvényes a csere vagy visszaküldés garancia. Semmilyen károsodásért a ragasztási folyamat során nem felelős a gyártó.

 - méretek: szélesség 203 cm, magasság 243 cm

Méret: 203x243 cm
MOTÍVUM: szörnyecskék
több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
16 vásárló
értékelte