Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek törölközők és fürdőlepedők   /   Fürdőlepedők   /   Mágikus törölköző - Pókember

Mágikus törölköző - Pókember

Önnek is van odahaza egy pókember rajongója? Imádja gyermeke ezt a szuper hőst és mindenhol jelen van? A pólóján, az ágyneműhuzaton vagy párnán? Akkor egy .. többet

Ár: 4 233 Ft
Eredeti ár: 4 507 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
16 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14509-0 Spiderman Ultimate 04 4 507 Ft 4 233 Ft több mint 5 db raktáron db

Mágikus törölköző - Pókember

Önnek is van odahaza egy pókember rajongója? Imádja gyermeke ezt a szuper hőst és mindenhol jelen van? A pólóján, az ágyneműhuzaton vagy párnán? Akkor egy törölközőnek is biztosan nagyon fog örülni! A mágikus törölköző alkalmas minden gyermeknek, különösen azok számára, akik imádják ezt a mese hőst.

Nagyon szép, modern és színekben gazdag törölközőről van szó, melyet lehet használni nem csak otthon, hanem a strandon, a kertben, a medencénél vagy a teraszon is. Jól felszívja a vizet, ezért alkalmas minden gyermek számára. Imádni fogják nem csak a gyerekek, hanem felnőttek is.

A törölköző kiváló minőségű 100% -os pamutból készült. A színei intenzívek maradnak még többszöri mosás után is. Ajánlott legfeljebb 40 fokon mosni.

A törölközőt tegye bele forró vízbe és várja meg, amíg a kocka megszívja magát vízzel és egy színes törölközőt kap belőle. A Spiderman mágikus törölköző mérete 140 x 70 cm, a préselt kockákra mérete pedig 5 x 6 x 13 cm.

MOTÍVUM: Spiderman
több márkát: Faro

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
16 vásárló
értékelte