Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy kismacska

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerekágy kismacska

Ez a gyönyörű, színes gyerekágy aranyos kismacska háttér mintával biztosan minden gyermek szemét felcsillantja. A hibátlan kidolgozás és kiváló minőségű .. többet

Ár: tól 35 229 Ft
Összesített értékelés
4.3
20 Összesített értékelés


Gyerekágy kismacska

Ez a gyönyörű, színes gyerekágy aranyos kismacska háttér mintával biztosan minden gyermek szemét felcsillantja. A hibátlan kidolgozás és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az kiságy minőségi, robusztus és nagyon tartós. A használt festékek környezetbarátok és ráadásul laminált profillal vannak bevonva, hogy megakadályozzák a színek kifakulását és kopását.

Az ágy széleinek speciális élvédő bevonta van, amely védi a deszkát és a kerekített széleknek köszönhetően az ágy gyermeke számára biztoságos. A védőrács meggátolják, hogy gyermeke alvás közben leessen az ágyról.

A kiságy terhelhetősége 150kg-ig van, ezért a szülők is gond nélkül az ágyra ülhetnek vagy fekhetnek anélkül, hogy az bármilyen módon megkárosodna.

A matrac alatti rács 2 cm vastag léc-elemekből van gyártva.

Az ágy ára a matracot nem tartalmaza, de természetesen a széles választékukban bizotosan megtalálja a megfelelő méret és típust is.

Gyerekágy színek: fehér, rózsaszín, zöld
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval, mintával
Ágyak anyaga: laminált bútorlap

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
20 vásárló
értékelte