Gyerekágy - Klára

Fenyőfa, mely három rétegen van lakkozva. Pontosan ilyen a Klára elnevezésű gyerekágy, amely nem csak gyönyörű, de garantáltan örömet okoz minden gyermeknek. .. többet

Ár: tól 78 215 Ft
elérhetőség 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1914-0 180x80 cm fenyő 78 215 Ft 1-3 hét db
1914-2 180x80 cm 83 025 Ft 1-3 hét db
1914-3 200x90 cm fenyő 85 810 Ft 1-3 hét db
1914-4 200x90 cm 90 114 Ft 1-3 hét db

Gyerekágy - Klára

Fenyőfa, mely három rétegen van lakkozva. Pontosan ilyen a Klára elnevezésű gyerekágy, amely nem csak gyönyörű, de garantáltan örömet okoz minden gyermeknek.

Egy biztonságos és kiváló minőségű ágyról van szó, amely rendelkezik a poznańi Fatechnológiai Intézet tanúsítványával, ami nélkülözhetetlen az EU országaiban.

Az ágyhoz tartozó tárolók előlapjai is tömör fából készültek mint az ágy. Az oldallapok faforgácslapból készültek. Az ágyhoz továbbá tartozik egy leesésgátló is. Ebben az esetben ön választja ki, hogy melyik oldalon legyen elhelyezve.

A képen látható ágy színkombinációja tölgy és capri.

Az ágy három rétegen van lakkozva szagtalan, környezetbarát és antiallergén lakkal. Ellenáll az éghajlatváltozásoknak is. A környezetbarát lakk a legmagasabb, E osztályába tartozik. Továbbá semmilyen rákkeltőanyagot, valamint más mérgező anyagot sem tartalmaznak. A három rétegű lakkozásnak köszönhetően az ágy jobban ellenáll a karcolásoknak, mivel a felülete elég kemény.  

A képen megtalálható színpalettáról választhat árnyaltot (natúr fenyő, éger, mézes éger, bükk, diófa, sötét körte, calvados, tölgy, mahagóni, narancssárga, olivazöld, piros, kék, bordó, rózsaszín, vanília, fehér). A vanília színt csak kisebb részekre választható, nem lehetséges teljes vanília színű ágyat választani. Ajánljuk, hogy a vanília színt kombinálja más szín árnyalattal! (lásd a képet vagy más ágyakat a kínálatunkból ebben a színben, mint például a Kajetán dupla ágyat).

Kérjük, hogy a megjegyzésbe megrendeléskor adja meg melyik színkombinációt szeretné.

Megrendelésre az ajánlatok nem található színkombinációt is meg lehet rendelni (ez a kétszínű illetve egyszínű ágyakra is érvényes (kék, zöld, olivazöld, narancssárga, rózsaszín, lila, capri, calvados), ebben az esetben a szerződéstől nem lehet visszalépni.

Az ágyhoz tartozik:

- poliuretán matrac cipzáros pamut huzattal (vastagság 8 cm)

- erős nyárfából készült fa ágyrács,  20mm vastag

- 2 négykerekű tároló

A ágyhoz tartozik egy könnyen áttekinthető összeszerelési útmutató is.

Méretek:

- terhelhetőség 80 kg

- a matrac vastagsága 8 cm

- az ágyrács vastagsága 20 mm, szélessége 5 cm

- 190 x 87 x 67 cm

Ágy méretek: 180x80 cm, 200x90 cm
Gyerekágy színek: egyéb szín
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval
Ágyak anyaga: tömör fa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte