Termo-elasztikus matrac - Sevilla - 200x90 cm

A termo-elasztikus matrac Sevilla a különleges tulajdonságai köszönhetően maximális kényelmet nyújtanak alvás és pihenés közben. A matrac a testhő és a test .. többet

Ár: 32 845 Ft
Eredeti ár: 40 940 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3084-0 Termo-elasztikus matrac - Sevilla - 200x90 cm 40 940 Ft 32 845 Ft raktáron db

Termo-elasztikus matrac - Sevilla - 200x90 cm

A termo-elasztikus matrac Sevilla a különleges tulajdonságai köszönhetően maximális kényelmet nyújtanak alvás és pihenés közben.

A matrac a testhő és a test súly hatása változtatja a rugalmasságát és formáját. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy alvás közben nem ébredsz fel azért, hogy "megtaláld a helyed". A matrac elasztikus habszivacs (amely nagyon rugalmas) és termo-elasztikus habszivacs (amely reagál a testhőre és a test súlyára) kombinációjával készült. Kellő támaszt nyújt a hátgerincnek, nem okoz nyomást a belső szervekre és az erekre sem. Alvás közben nincs blokkolva a vérkeringés, így nincs "hideg láb" hatás és a test nem is melegszik túl.

A matrac vastagsága 11 cm (5 cm elasztikus és 5 cm termo-elasztikus réteg, 1 cm a huzat).

Az említett huzat nagyon kellemes tapintású, kiváló minőségű poliészterből (180g/m2) készült. Mosógépben mosható legfeljebb 60 fokon. Antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. A jobb szellőzés és kényelmesebb alvás érdekében a huzat olyan szálakkal van átvarrva, amelyek biztosítják a matrac jobb levegőztetését.

A matrac terhelhetősége 90 kg.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte