Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Motor játékok   /   Janod Oktatási orientációs játék gyerekeknek Macska és egér Didaktik

Janod Oktatási orientációs játék gyerekeknek Macska és egér Didaktik

Az oktató fajátékot egy tanárral együttműködve fejlesztettük ki 3 éves kortól gyermekek számára. Óvodás gyermekek számára is alkalmas. Ez a gyönyörű játék egy .. többet

Sajnáljuk, de karácsonyig nem lesz időnk kiszállítani ezt a terméket.
Ár: 8 805 Ft
Feladás ideje 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
35075-0 Janod Oktatási orientációs játék gyerekeknek Macska és egér Didaktik
8 805 Ft
14 napon belül
db

Janod Oktatási orientációs játék gyerekeknek Macska és egér Didaktik

Az oktató fajátékot egy tanárral együttműködve fejlesztettük ki 3 éves kortól gyermekek számára. Óvodás gyermekek számára is alkalmas.

Ez a gyönyörű játék egy vagy két játékos számára segít a gyerekeknek a térbeli tájékozódás elsajátításában és a szókincs fejlesztésében . A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni vele.

A játék ezeket a részeket tartalmazza - egy macska, egy asztal, 3 egér, egy darab fa sajt és 24 kártya sablonokkal.

A játék 2 változata:

Az első az önálló játék, ahol a gyermeknek fafigurákkal kell reprodukálnia a kártyákon látható jeleneteket.

A második játékmód a felnőttel való együttműködés. Írja le a kártyát a gyerekeknek, és hagyja, hogy reprodukálják a jelenetet, vagy fordítva.

A játék FSCTM fából és kartonból készült.

Tulajdonságok:

  • a játék a térben való tájékozódást tanítja
  • alkalmas fiúknak és lányoknak
  • játék egy vagy két játékos számára

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Anyaga: fa, karton

Mérete: 10 x 10 x 14 cm

JANOD - játékok

JANOD játékok gyerekeknek 12 hónapos kortól

Fedezze fel a hagyományos, főleg fából és kartonból készült játékok és játékok varázslatos világát. A francia JANOD márka, ezek a játékok évek óta tartó napi szórakoztatással bizonyítják a gyermekek számára a világ minden tájáról.

A játékok fejlesztése a gyerekeknek a játékokkal való érintkezésre adott természetes reakcióin alapul. Az Önök, szülők és szeretteink értékes emlékei és élményei, akik a legértékesebb dolgot adják gyermekeiknek játék közben – időt – szintén hozzájárulnak a gyermekek szükségleteinek megfelelő megértéséhez.

A gyermekek és a szülők igényeinek kielégítése érdekében a JANOD termékek ötvözik az ötletes dizájnt, a szórakozást és a gyermekek fejlődésének támogatását .

neuvedeno csoda, hogy 2018-ban a JANOD a 2. legnépszerűbb játékmárka 3 éven aluli gyermekek számára lett * IDM, Etude Online MOM, Vague avril 2018 .

Hiszünk abban, hogy az alapító, Louis Janod maga is büszke lesz projektjére az elkövetkező években. Ki gondolta volna, hogy ami 1970-ben a franciaországi Orgelet kisvárosban elkezdődött, az a világ minden táján átlépi a kis szobák határait.

A JANOD játékok a megfelelőek, ha megfelelő ajándékot keresel gyerekeknek karácsonyra, születésnapra vagy csak úgy. A játékokat és játékokat értékelni fogják a gyerekek, akár néhány hónaposak, akár néhány évesek.

Válasszon a JANOD játékok széles kínálatából.

több márkát: JANOD

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte