Falipolc CLARISS

A Clariss kollekció kifinomult, elegáns és sikk vonalakkal büszkélkedik. A tekintet leginkább a kidolgozott és rafinált részletek, a klasszikus formák és .. többet

Ár: tól 49 241 Ft
Eredeti ár: tól 56 316 Ft
elérhetőség rendelésre
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2278-0 fehér 56 316 Ft 49 241 Ft rendelésre db
2278-2 fekete 56 316 Ft 49 241 Ft rendelésre db

Falipolc CLARISS

A Clariss kollekció kifinomult, elegáns és sikk vonalakkal büszkélkedik. A tekintet leginkább a kidolgozott és rafinált részletek, a klasszikus formák és tökéletes arányok vonzzák. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően úgy a gyerekek, mind a fiatalok és a felnőttek körében is közkedvelt.

A Clariss kollekció nem csak gyerekeknek és fiataloknak, de felnőtteknek is készül. A kínálatban két univerzális és klasszikus szín található – a fehér és a fekete, tehát minden beltérbe és szobába alkalmas. A színek különbözőképpen variálhatók, amivel igazán különleges dizájnt lehet elérni.

A Clariss polc minden belteret tökéletesen kiegészíti, rakodóteret biztosít, sőt, öt akasztó is található rajta, melyekre különböző dolgokat lehet akasztani. Az elegáns polcnak köszönhetően a helyiségbe életet és kecsességet lehelhet.

A Glamour stílusú polc elegáns, és ha az a célja, hogy az otthonát ebben a stílusban rendezi be, akkor ezt a polcot éppen Önnek tervezték. Annak ellenére, hogy a kollekció szép és aprólékosan kidolgozott részletekkel büszkélkedhet, mégis praktikus és funkcionális.

A bútor hét hét alatt készül el.

Méret:  29 x 74 x 20 cm

több márkát: Timoore

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte