Párna - húsvét IV

Húsvéti és tavaszi itt vannak végre, mindenki élvezi, hogy a napsütést, és hogy tovább van odakint fény. Minden színesebb, vidámabb és boldogabb. Most az ön .. többet

Ár: tól 1 380 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2580-0 párnahuzat 3 785 Ft 14 napon belül db
2580-3 bélés 1 380 Ft 14 napon belül db
2580-4 párnahuzat + bélés 4 418 Ft 14 napon belül db

Párna - húsvét IV

Húsvéti és tavaszi itt vannak végre, mindenki élvezi, hogy a napsütést, és hogy tovább van odakint fény. Minden színesebb, vidámabb és boldogabb. Most az ön otthona is ragyoghat és szép, vidám tavaszi motívumokkal töltheti fel. Ez a húsvéti párna segítségére lesz ebben.

Nagyon szépen és modern párnáról van szó, mely kiegészít bármilyen helysiséget. A különböző mintáink gazdag választéka közül biztosan mindenki választ neki megfelelőt. A vidám húsvéti témák alkalmasak fiúknak és lányoknak is. De a párna nem csak a gyerekszobában találja meg helyét, mert a felnőttek is biztosan megkedvelik. Tudja használni, nem csak a gyerekszobában, de például a nappaliban, a hálószobában vagy akár az irodában is.

A kispárna tapintásra nagyon kellemes és nagyon kényelmes is a speciális töltetnek köszönhetően. A töltet több mosás után is levegős marad.

A párna biztonságos a gyerekek számára, tanúsítvánnyokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a szigorú európai minőség ellenőrzésnek volt alávetve.

A párnahuzat cipzáras, ami praktikus és kényelmes. A huzat könnyen lehúzható és max. 40 fokon mosható.

A párnára meleg nyomású technológiával nyomtatnak, tehát a nyomtatás egyenesen az anyagba hatol, ezért nem tapintható. A nyomtatás tartós és a mosógépben való mosáskor sem sérül és nem is fakul ki.

A minta csak az egyik oldalon található, a párna hátsó oldala fehér.

- méret: 38 x 38 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte