Párna SZÍVECSKE 05

A dekoráció minden helyiség fontos része, nem csak a gyerekszobáé. Szeretné, ha Önnél otthon szép, modern és baráti hangulat lenne? Akkor figyelmébe ajánljuk .. többet

Ár: tól 1 506 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3456-0 huzat + bélés 4 544 Ft 14 napon belül db
3456-2 párnahuzat 3 671 Ft 14 napon belül db
3456-3 bélés 1 506 Ft 14 napon belül db

Párna SZÍVECSKE 05

A dekoráció minden helyiség fontos része, nem csak a gyerekszobáé. Szeretné, ha Önnél otthon szép, modern és baráti hangulat lenne? Akkor figyelmébe ajánljuk ezt a párnát. Szívecske formájú párna, ami úgy a gyerekeknek, mint a tiniknek, de még a felnőtteknek is örömet szerez. Röviden - univerzális, szép, színes és minden helyiségbe alkalmas.

Kellemes anyagokból készül, a párna tapintásra nagyon puha. Biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát megfelelt a szigorú európai minőség elvárásoknak. A gyerekek számára biztonságos.

Speciális töltettel van megtöltve, ami puha és bolyhos. Sőt, ilyen marad többszöri mosás után is. A huzaton cipzár van, aminek köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 40 fokon mosható.

A mintát hővel nyomtatják a párnára, ami az anyag struktúrájába kerül, ezért aztán egyáltalán nem lehet kitapintani. A minta tartós, mosás közben sem károsodik, ezért hosszú távon használható.

A minta csak az egyik oldalon van, a párna eleje színes, a másik oldala pedig fehér.

A párna kiválóan kiegészíti a fotótapéták, a fali öntapadó matricák, a faliórák kollekcióját, amit szintén megtalálnak a kínálatunkban.

- méret: 40 x 40 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte