Párna - virágok 09

Minden nő és kislány szereti a virágokat és teljesen mindegy, hogy hány éves! A virágok motívuma nagyon népszerű és több kiegészítőn is található. Ezt a .. többet

Ár: tól 1 380 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1634-0 párnahuzat + bélés 4 418 Ft 14 napon belül db
1634-2 párnahuzat 3 785 Ft 14 napon belül db
1634-3 bélés 1 380 Ft 14 napon belül db

Párna - virágok 09

Minden nő és kislány szereti a virágokat és teljesen mindegy, hogy hány éves! A virágok motívuma nagyon népszerű és több kiegészítőn is található. Ezt a gyönyörű fehér párnát színes virágocskákkal minden kislány, nagylágy azonnal megszeret. A gyerek szoba azonnal vidámabb lesz ezzel a párnával. Kínálatunkban többféle virág mintás párna található, így biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.

A párna rendelkezik egészségügyi tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy megfelelt minden szigorú európai minőségi előírásoknak és tesztnek.

A nyomtatott minta magas hófokon kerül a párnára, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatott minta tartós és mosógépi mosással nem károsodik. A minta csak az egyik oldalon van, a párna hátsó fele fehér.

A párna nagyon puha és a speciális töltetnek köszönhetően mosás után is fenntartja a formáját. A párnahuzat cipzáras, így egészen könnyű lehúzni és mosógépben 40 fokon lehet mosni.

Ez a párna gyönyörű kiegészíthető az öntapadó matricákhoz, fotótapétához és órához, melyeket megtalálhatsz az ajánlatunkban.

A díszpárnahuzat mérete 40x40 cm.

 

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte