Teepee - türkizkék színű pöttyökkel

Feldobni a gyerekszobát, hogy szép és vidámsággal teli legyen és hogy legyen benne egy olyan hely, ahol gyermeke zavartalanul játszhat, kalandozhat vagy csak .. többet

Ár: tól 46 238 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5320-4 teepee + alátét 46 238 Ft raktáron 2-5 db db

Teepee - türkizkék színű pöttyökkel

Feldobni a gyerekszobát, hogy szép és vidámsággal teli legyen és hogy legyen benne egy olyan hely, ahol gyermeke zavartalanul játszhat, kalandozhat vagy csak úgy pihenhet, néha nezéh feladat. De mit szólna egy szép teepeehez türkizkék színben, mely mindezt segít önnek bebiztosítani?

A teepee (jurta) egész évben használható. Tavasszal és nyáron is ki lehet tenni az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Ősszel és télen biztosan találnak neki helyet a gyerekszobában. Ráadásul könnyen és egyszerűen össze lehet rakni, szállítható és újra bármikor és bárhol felállítható. A gyerekjurtába jöhetnek látogatóba a kis barátok, de felnőttek is, mert kényelmesen elférnek a nagyok is. 

Kiváló minőségű pamutból készült. A türkizkék és a szürke színek kombinációja nagyon eredeti és szép, alkalmas bármilyen gyermek szobájában.

Gyermeke itt zavartalanul játszhat és rengeteg kaland vár itt rá. A teepeeben két zseb van, amelyekbe gyermeke a kincsit rejtheti. Egy szép kis ablaka is van, amelyen keresztül figyelheti, hogy mi történik odakint, de ha magányra vágyik, akkor leengedhető redőnye is van.

A teepeehez egy INGYENES dekoratív medál is tartozik. Ezen kívül alátét és párnát is lehet hozzá rendelni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben.

Méretek:

- alap mérete 100 x 100 cm

- a rudak hossza 180 cm

- a sátor teljes magassága 150 cm

több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte