Gyerek etetőszék 2 az egyben - zöld

Modern, kényelmes és praktikus etetőszék, mely alkalmas minden gyermek számára. .. többet

Ár: 20 238 Ft
Eredeti ár: 22 488 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
13772-0 Gyerek etetőszék 2 az egyben - zöld 22 488 Ft 20 238 Ft raktáron db

Gyerek etetőszék 2 az egyben - zöld

Néha úgy érzi, hogy megetetni a csemetéjét emberfeletti feladat? A gyerekek egy percig nem ülnek nyugodtan, ezért aztán nem mindig egyszerű megetetni őket. Elég beszerezni a gyerek etetőszéket és végre az etetés gyerekjáték lesz.

A gyerek etetőszék 2 az 1-ben minden, amire szüksége van, hogy minden etetés problémamentes legyen. A gyerkőcöt egyszerűen beleülteti a székbe és indulhat a lakoma. A szék alkalmazkodik a gyerkőc különböző fejlődési szakaszaihoz.

Ezen felül kellemes zöld színű, ezáltal minden gyereknek alkalmas, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt. Minden beltérbe alkalmas, helyet találhat neki a konyhában, ebédlősarokban vagy például az ebédlőben.

Az etetőszék kitűnő minőségű anyagokból készül, aminek köszönhetően tartós, biztonságos és jó minőségű. Gyerekeknek hat hónapos kortól három éves korig alkalmas. Mindenki megszereti, gyerekek és felnőttek egyaránt. Az etetőszék kerekekkel és fékkel van ellátva, így az aktuális szükség szerint áthelyezhető. A szerkezete stabil és szilárd, ami a gyerekeknek biztonságot és kényelmet biztosít.

Az etetőszéknek két funkciója van, hiszen egy kétrészes szettről van szó, ami egy fotelből és egy kerekeken lévő asztalkából áll, valamint egy kényelmes, ötpontos biztonsági övvel ellátott székből áll, ami a gyerekeket megóvja az esetleges sérülésektől.

A levehető tálca három szintre kihúzható, a szék könnyen tisztán tartható. A széken huzat van, amit le lehet venni és 30 fokon mosógépben mosható. A huzat poliészter és pamut keverékéből készül. A szék állítható.

Méretek:

- szélesség 60 cm, mélység 80 cm, magasság 110 cm

- a tálca magassága: 86 cm

Színek: zöld, gyermek motívum (képek)

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte