Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

Gyermekek matracai minden korosztálynak. Nálunk választhatnak matracot kiságyakhoz a legkisebbeknek, gyermek matracokat nagyobb ágyakhoz, sőt, akár felnőtt matracokat is. Kínálatunkban standard és nem szabványos méretek is megtalálhatók.

Válasszák a matracokat a következők szerint:

  • anyag - a gyermek matracok magja több rétegből áll. A természetes rétegek (kókuszrost, hajdina) pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. A sztetikus rétegek (különböző típusú habok: PUR, LATEX, HR, VISCO) biztosítják a matrac optimális keménységét, rugalmasságát és tartósságát. A specifikus matracok közé tartoznak a rugós vagy tasakrugós matracok is.
  • méret - a megfelelő hosszúságú matrac kiválasztásához a gyermek magasságához 20-30 cm-t kell hozzáadni. Az optimális hosszúságú gyermek matracok a csecsemőknek 120-140 cm és a óvodásoknak és fiatal iskolásoknak 160-180 cm. Egy 200 cm hosszú matrac akár a felnőttkorig is kitart.
  • keménység - a közepesen kemény matracok (3 a 1-5-ös skálán) a legmegfelelőbbek a gyermekeknek. Ezek a kemény matracok optimális támaszt biztosítanak a gerincüknek.
  • magasság - egy szellőzőrácságyhoz, amely önmagában nem rugózik, alkalmas legalább 7 cm-nél magasabb matrac. Ha matracot választanak ágyhoz véderéllel, válasszanak legfeljebb 13 cm-es maximális magasságú matracot. A magasabb matrac értelmetlenné teszi a véderéllet.

Válasszanak minőségi matracot gyerekeiknek vagy akár maguknak. Az említett matracparamétereken felül vegyék figyelembe a matrac teherbírását is. Ha alkalmi alváshoz matracot keresnek, nézzenek körül a összecsukható matracok kínálatunkban is.

A legkedveltebb gyermekmatracok közé tartoznak a cseh Ourbaby márka matracai, amelyek anyagban különböznek egymástól.

Minden matracot megbízhatóan megvédhetnek egy matracvédővel vagy vízálló matracvédővel.

Olcsó és minőségi gyermekmatracokat itt találhatnak.

Oldal: 1 3 4 5

összesen 124 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1 3 4 5

Keresési kifejezés: baba a kiságy, gyerekágy matrac matrac, matrac, matracok

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!