Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás

Etetés és szoptatás

Kínálatunkban cumik is megtalálhatóak, melyek kiváló minőségű műanyagból készültek, melyek használata 3 hónapos kortól javasolt.

A rágókák, amelyek nagy szerepet játszhatnak a fogzás elősegítésében azzal, hogy finoman masszírozzák a baba érzékeny ínyét. Nagy előnye, hogy lehetőség van érzéstelenítő gél alkalmazására a fájdalom csillapítására. A rágókák, melyeket 3 hónapos korig ajánlott használni, nem toxikus műanyagból készült, biszfenolt nem tartalmaznak.

A gyerekedények etetéshez és itatáshoz készletben vannak, beleértve a tálakat, tartókat, dobozokat, bögréket szívószájjal, kanalakat. Minden minőségi műanyagból készült, biszofenolt nem tartalmaz. A cumisüvegek és bögrék egy külön kategória, ami magában foglalja a modern cumisüvegeket a legkiválóbb rozsdamentes acélból is. A műanyag cumisüvegektől eltérően nem ereszkendnek ki káros anyagok a folyadékba, még melegítés esetén sem.

Széles körben kínálunk gyermek poharakat, melyek számos részletével segítik az ital zökkenőmentes fogyasztását. Néhány termékünk szilikon cumival is rendelkezik, mely hasonlóságot mutat az anya mellével.

Oldal: 1

összesen 28 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!