Januári kedvezmények AKÁR 46%-IG

Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás

Etetés és szoptatás

Kínálatunkban cumik is megtalálhatóak, melyek kiváló minőségű műanyagból készültek. Használatuk 3 hónapos kortól javasolt.

A rágókák nagy szerepet játszhatnak a fogzás elősegítésében azzal, hogy finoman masszírozzák a baba érzékeny ínyét. Nagy előnyük, hogy lehetőséget nyújtanak érzéstelenítő gél alkalmazására a fájdalom csillapítására. A rágókák, melyeket 3 hónapos korig ajánlott használni, nem toxikus műanyagból készültek, biszfenolt nem tartalmaznak.

A gyerekedények etetéshez és itatáshoz készletben kaphatóak, amelyek tartalmazzák a tálakat, a tartókat, a dobozokat, a bögréket szívószájjal és a kanalakat. Minden minőségi műanyagból készült, biszfenolt nem tartalmaz. A cumisüvegek és bögrék külön kategóriát képeznek, itt megtalálhatóak modern cumisüvegek is a legkiválóbb rozsdamentes acélból. A műanyag cumisüvegektől eltérően nem eresztenek ki káros anyagokat a folyadékba, még melegítés esetén sem.

Nagy választékban kínálunk gyermek poharakat, melyek számos módon segítik az ital zökkenőmentes fogyasztását. Néhány termékünk szilikon cumival is rendelkezik, amely hasonlóságot mutat az anya mellével.

összesen 12 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!