Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás

Etetés és szoptatás

Kínálatunkban cumik is megtalálhatóak, melyek kiváló minőségű műanyagból készültek, melyek használata 3 hónapos kortól javasolt.

A rágókák, amelyek nagy szerepet játszhatnak a fogzás elősegítésében azzal, hogy finoman masszírozzák a baba érzékeny ínyét. Nagy előnye, hogy lehetőség van érzéstelenítő gél alkalmazására a fájdalom csillapítására. A rágókák, melyeket 3 hónapos korig ajánlott használni, nem toxikus műanyagból készült, biszfenolt nem tartalmaznak.

A gyerekedények etetéshez és itatáshoz készletben vannak, beleértve a tálakat, tartókat, dobozokat, bögréket szívószájjal, kanalakat. Minden minőségi műanyagból készült, biszofenolt nem tartalmaz. A cumisüvegek és bögrék egy külön kategória, ami magában foglalja a modern cumisüvegeket a legkiválóbb rozsdamentes acélból is. A műanyag cumisüvegektől eltérően nem ereszkendnek ki káros anyagok a folyadékba, még melegítés esetén sem.

Széles körben kínálunk gyermek poharakat, melyek számos részletével segítik az ital zökkenőmentes fogyasztását. Néhány termékünk szilikon cumival is rendelkezik, mely hasonlóságot mutat az anya mellével.

összesen 21 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!