Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás

Etetés és szoptatás

Kínálatunkban cumik is megtalálhatóak, melyek kiváló minőségű műanyagból készültek. Használatuk 3 hónapos kortól javasolt.

A rágókák nagy szerepet játszhatnak a fogzás elősegítésében azzal, hogy finoman masszírozzák a baba érzékeny ínyét. Nagy előnyük, hogy lehetőséget nyújtanak érzéstelenítő gél alkalmazására a fájdalom csillapítására. A rágókák, melyeket 3 hónapos korig ajánlott használni, nem toxikus műanyagból készültek, biszfenolt nem tartalmaznak.

A gyerekedények etetéshez és itatáshoz készletben kaphatóak, amelyek tartalmazzák a tálakat, a tartókat, a dobozokat, a bögréket szívószájjal és a kanalakat. Minden minőségi műanyagból készült, biszfenolt nem tartalmaz. A cumisüvegek és bögrék külön kategóriát képeznek, itt megtalálhatóak modern cumisüvegek is a legkiválóbb rozsdamentes acélból. A műanyag cumisüvegektől eltérően nem eresztenek ki káros anyagokat a folyadékba, még melegítés esetén sem.

Nagy választékban kínálunk gyermek poharakat, melyek számos módon segítik az ital zökkenőmentes fogyasztását. Néhány termékünk szilikon cumival is rendelkezik, amely hasonlóságot mutat az anya mellével.

összesen 1 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!