Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Székek

Székek

Ebben a kategóriában a székek széles skáláját találja. A legkisebbek számára ajánlott székek tömör fából készülnek és az ülőrész magassága 20 cm-től kezdődik. Ezek a székek a kis asztalokhoz ajánlottak, és már az ötödik hónaptól akár 3-4 éves korig használhatóak.

Továbbá a kínálatunkban találhatóak műanyag székek, melyek kiváló minőségű kemény műanyagból készültek, és amelyek megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Terhelhetőségük akár 18-20 kg is lehet. Méretük különböző, többnyire 72-110 x 59 x 76cm. Előnyük, hogy az asztal elemei, mint például az étkezőtálca, eltávolíthatóak. A székek magassága állítható.

Olyan szetteket is kínálunk, melyek kiválóak a játékos tanuláshoz, rajzoláshoz is, és már 80-90 kg-ot is elbírnak. Méreteik általában 76-86 x 51 x 53 cm. Anyagát tekintve többféle: míg maga a szerkezet kemény műanyagból készült, a huzat anyaga pamut vagy eco bőr.

Nem szabad megfeledkeznünk az összecsukhatós székeinkről sem, melyek könnyű szerkezetük ellenére erős anyagból készültek. Terhelhetőségük (23 kg) miatt 6 év alatti gyermekek számára ajánlottak.

Oldal: 1

összesen 40 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!