GYERMEKNAP > kedvezmény 8 % < Ünnepelj velünk!

Banaby.hu   »   Gyerekszoba

Gyerekszoba

Szeretné berendezni a gyerekszobát? Teljes berendezést kínálunk minden gyerekszobába. Több darabból álló bútordarabokat és teljes berendezést egyaránt. Gyermekek, iskolások és kamaszok számára.

Az első baba nagy kihívás minden szülő számára. Segítünk a bútor, az ágyneműk és a dekoráció kiválasztásában. Ezeknek köszönhetően a gyerekszoba egy baba birodalmává változik, ahol nyugodtan pihenhet, játszhat és alhat.

Mivel a nagyobb gyerekek szobája már be van rendezve, ahogy nőnek, szükségszerűen több helyre van szükségük, kiságy helyett például nagyobb gyerekágyra. Mi több, a szoba megtelik játékokkal és ruhákkal. Itt az idő örömöt szerezni gyermekének egy új bútordarabbal. Mit szól hozzá?

Az emeletes ágy, a nagy szekrények vagy néhány komód jó megoldás olyan szobákba, melyeken több testvér osztozik. A közkedvelt bútordarabok közé tartoznak az állványok és a polcok.

Észre sem veszi, és a gyerekszoba diákszobává alakul át. Minőségi íróasztal és dolgozószék nélkül nem is lehet elképzelni egy diák szobáját. Ezért kortalan bútordarabokat kínálunk, melyek elnyerik a kamaszok tetszését is. 

Ha kiegészítőket keres a gyerekszobába vagy teljes berendezést, a Banaby az a hely, ahol mindent megtalál. 

Oldal: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 22

összesen 645 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 22