Banaby.hu   »   Gyerekszoba

Gyerekszoba

Szeretné berendezni a gyerekszobát? Teljes berendezést kínálunk minden gyerekszobába. Több darabból álló bútordarabok és teljes berendezés egyaránt. Gyermekek, iskolások és kamaszok számára.

Az első baba nagy kihívás minden szülő számára. Segítünk a bútor, az ágyneműk és a díszek kiválasztásában. Ezeknek köszönhetően a gyerekszoba egy baba királysággá változik a pihenés, játék és alvás számára.

Mivel a nagyobb gyerekeknek a szobájuk már be van rendezve, ahogy nőnek, szükségszerűen több helyre van szükségük, kiságy helyett nagyobb gyerekágyra. Mi több, a szoba megtelik játékokkal és ruhákkal. Itt az idő örömöt szerezni gyermekének egy új bútordarabbal. Mit szól hozzá?

Az emeletes ágy, nagy szekrények vagy néhány komód jó megoldás olyan szobákba, melyeken több testvér. Közkedvelt bútordarabok közé tartoznak a állványok és polcok.

Nem is veszi észre és a gyerekszoba diákszobává alakul át. Minőségi íróasztal és dolgozószék nélkül nem is lehet elképzelni egy diák szobáját. Emiatt kortalan bútordarabokat talál nálunk, melyek elnyerik a kamaszok tetszését is. 

Ha kiegészítőket keres a gyerekszobába vagy teljes berendezést, a Banaby az a hely, ahol mindent megtalál. Szükség, stílus és a szabad hely szerint, ami megmaradt a szobában.

Oldal: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 28

összesen 831 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 28