Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők

Csecsemő kiegészítők

Igények változnak, és fürdésre is sok példány. Nélkülözhetetlen változnak szőnyeg színes motívumok, amelyeket készült kombinációja 100% pamut és a fehér ruhát. Belül van varrva szilikont. Lehetővé teszi mosó mosási hőmérsékleteken 30 ° és vasalt ugyanazon a hőmérsékleten.

Kádak csecsemőknek kínál elég mély és ergonómiailag kialakított méretei 100 x 48 cm. Hozzá vannak szokva, amíg 1 év alatti. Mivel az anatómiai formát velük nagyon könnyen kezelhető. Komplett nyugágyakkal, hab, amely biztosítja a tökéletes helyszín és a gyermekek biztonságát. Ez történt a nem-toxikus lágy hab formájában.

Gyermek törölköző áll erősen nedvszívó, kényelmes anyagból, általában mikroszálas, amely nem irritálja a baba bőrét. Hood védi a fejet, törölköző, különböző méretű, mint a 76 x 80 cm-es, vagy 100 x 110 cm, attól függően, hogy hány éves a gyermek határozzuk meg.

 

Minőség, nedvszívó és puha, mint a pelenkák a menüben. Például, tekintve a bambusz szál, amelyek biztosítják a nagyobb puhaság és nedvszívó, mint a pamut pelenkát. Shek teljesítik a higiéniai előírásoknak, és nem allergén. Ezek gépben mosható, de anélkül öblítő, amely csökkenti a nedvszívó.

Oldal: 1 3 4 5 6 7

összesen 200 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1 3 4 5 6 7