Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   Növekvő gyerekszék UNIZE - fehér/natúr

MÁR NEM KAPHATÓ - Növekvő gyerekszék UNIZE - fehér/natúr

Nagyon praktikus és nagyon szép, dizájnos szék, minden gyermeknek, fiúknak és lányoknak is egyaránt. A népszerű UNIZE növekvő szék alkalmas minden .. többet

Ár: 45 797 Ft
Összesített értékelés
4.6
17 Összesített értékelés


Növekvő gyerekszék UNIZE - fehér/natúr

Nagyon praktikus és nagyon szép, dizájnos szék, minden gyermeknek, fiúknak és lányoknak is egyaránt.

A népszerű UNIZE növekvő szék alkalmas minden étkezőasztalhoz, valamint bármilyen gyermek- vagy diákszobába. Az ülés és lábtartók magassága egyszerűen állítható és mélységszabályozása biztosítja gyermekének nemcsak az egészséges, hanem a kényelmes ülést is. Az ergonomikusan kialakított háttámla is hozzájárul az ülés kényelméhez.

A háttámlát úgy tervezték, hogy támogassa a gerincet, de egyben lehetővé tegye gyermeke felső végtagjainak korlátlan mozgását.

A szék 9 hónapos kortól használható, és egészen 16 éves korig megfelel.

Gyermekével együtt nő, hiszen úgy állítható be, ahogy a gyermekének éppen szüksége van rá. Lehetőség van az ülésmagasság és a lábtámasz beállítására az ergonómiai követelményeknek megfelelően. Az ülés 44, 48, 52, 56 cm magasságba állítható a lábtartóhoz viszonyítva. A lábtartó pedig 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40 cm magasságea állítható a padlótól.

Az ülőrész mérete 40x25 cm és a lábtámasz mérete pedig 40x31 cm. Az UNIZE szék szerkezete bükkfából készült, mely garantálja a hosszú élettartamot és tartósságot.

 - teherbírás 130 kg

Az UNIZE szék eredeti cseh termék, amely az európai szabványok szerint készült. Ezen tanúsítványoknak megfelelnek a felhasznált színek és lakkok is.

Bútor variációk: bükkfa
SZÍNEK: fehér, bükk
több márkát: Wood Partner

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
17 vásárló
értékelte