Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek kanapék és fotelek   /   Gyerek kanapék   /   Gyerek kanapé - foci

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerek kanapé - foci

Az egyedi és eredeti dolgok nagyon jók, különösen ha a gyerekszobáról van szó. Szeretnél a gyermeked királysága egy kanapét vásárolni? Egy kanapénak számos .. többet

Ár: 32 023 Ft
Összesített értékelés
4.7
24 Összesített értékelés

Gyerek kanapé - foci

Az egyedi és eredeti dolgok nagyon jók, különösen ha a gyerekszobáról van szó. Szeretnél a gyermeked királysága egy kanapét vásárolni? Egy kanapénak számos előnye van a gyermeked számára. Hiszen itt pihenhet, nézheti meséket, olvashat vagy meghívhatja a egy barátják, aki ráadásul rajta is aludhat. Nagyon sokoldalú bútordarab. És ha kombinálva van a praktikusság a szépséggel, akkor ebből egy szép gyerek kanapé lesz - FOCI.

Egy remek kiegészítőről van szó, amely nem csak a gyerekszobát éleszti újra, de kiemelkedő lesz a játszóházaban vagy az oviban is. A kanapé teljesen biztonságos, magas színvonalú, mégis könnyű. Ez lehetővé teszi, hogy gyermeke könnyedén mozgathatja ezt a kanapét és egyedül is odateheti, ahová akarja illetve ahol éppen szüksége van rá. A kanapé ugyancsak könnyedén szétszedhető és összerakható, gyermeke könnyen egymaga is megbirkódzik vele.

Kizárólag kiváló minőségű anyagból készült, aminek köszönhetően önnek és gyermekének is hosszú ideig fog szolgálni. A kanapéhoz egy negyedik toldalék ülőrész is tartozik. Ezzel növelheti az ülőrész magasságát vagy szétszedve meghosszabbíthatja a kanapét. A toldalékon klasszikus tépőzár található, aminek köszönhetően a használata nagyon egyszerű és kényelmes. A kanapé a stabilitását a szilárd támlának köszönheti, gyermeke így nyugodtan pihenhet, nem kell semmitól sem félenije.

Minden csomag továbbá tartalmaz egy párnát és egy ülőzsákot is. És természetesen a már említett negyedik toldalék ülésmagasítót is.

A kanapé huzata 100% pamutból készült és velúrral van keverve. Ennek köszönhetően remekül ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek. A huzatot le lehet venni és mosógépben mosható.

A kanapé méretei

- magassága 59 cm, szélessége 98 cm, mélysége 48 cm

A kanapé méretei a negyedik toldalék résszel együtt:

- magassága 59 cm, hossza 168 cm, szélessége 98 cm

- a matrac vastagsága 8 cm

- alvórész mérete 71,5 x 160 cm

A kanapé nem helyettesítheti az ágyat és semmikép nem ajánlott alvásra.

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
24 vásárló
értékelte