Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   CHIPOLINO etetőszék Modesto - Scarlet

CHIPOLINO etetőszék Modesto - Scarlet

Ez a gyönyörű Modesto - Scarlet etetőszék a Chipolino -tól alkalmas minden gyermek számára. Szép piros színe és Londonos motívuma van. A gyermeknek nagyon .. többet

Ár: 29 575 Ft
Eredeti ár: 36 973 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
20 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5146-0 Modesto - Scarlet 36 973 Ft 29 575 Ft raktáron 2-5 db db

CHIPOLINO etetőszék Modesto - Scarlet

Ez a gyönyörű Modesto - Scarlet etetőszék a Chipolino -tól alkalmas minden gyermek számára. Szép piros színe és Londonos motívuma van. A gyermeknek nagyon kényelmes helyet biztosítt az evéshez.

A széknek dupla tálcája van, miközben a felső tálca eltávolítható és tisztítható.  A tálcához egy T alakú biztonsági rúd van erősítve, amely megakadályozza hogy gyermeke kicsúszon a székből. A háttámla 3 pozíciókba állítható. Aa öt pontos állítható biztonsági öv, növeli gyermeke biztoságát evés közben. Az ülés magassága állítható, összesen hét különböző pozícióba. A lábtámasz is állítható, összesen három pozícióba.

Az etetőszék el van ellátva a hátsó lábain kerekekkel és fékkel, amely biztosítja a kényelmet, a biztonságot és hogy könnyen mozgatható.

A szék nagyon szép, modern és 100% -ban biztonságos anyagokból készült.

Alkalmas gyererekek számára 15 kg-ig.

Méretek:

- szétszedve 70 x 63 x 106 cm

- összecsukva 23 x 63 x 90 cm

SZÍNEK: fehér, piros
több márkát: CHIPOLINO LTD.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
20 vásárló
értékelte