Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   Növekvő gyerekszék LUCA - kék

Növekvő gyerekszék LUCA - kék

Ön is azt szeretné, ha gyermeke a felnőttekkel ülne az asztalnál és együtt ebédelhetnének? Csak az átlagos székek még alacsonyak. Ezt a problémát lehet .. többet

Ár: 47 384 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
17 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6049-0 Luca - kék 47 384 Ft raktáron 2-5 db db

Növekvő gyerekszék LUCA - kék

Ön is azt szeretné, ha gyermeke a felnőttekkel ülne az asztalnál és együtt ebédelhetnének? Csak az átlagos székek még alacsonyak. Ezt a problémát lehet kiküszöbölni ezzel a a gyerekszékkel. Nagyon praktikus és több modell nagyon szép színes.

A mi ajánlatunk a nagyon szép LUCA állítható gyerekszék kellemes kék színben. Minden gyereknek alkalmas hozzávetőleg kilenc hónapos kortól egészen addig, míg a gyerek képes lesz egyedül ülni. A szép és állítható szék nagyon modern és minden gyerek számára alkalmas, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Állítható a magassága, valamint az ülés mélysége. Ennek köszönhetően a gyermekével együtt nő. Az ülést és a lábtartót lehet állítani, ezáltal a gyermekének a megfelelő kényelmet és biztonságot kínálhatja. Állítható a magasság és a mélység is a legkisebbek növekedésének tükrében.

A szék ülőkéje ergonomikusan mélyített és így a gyereknek nagyon jó ülni benne. A szék háttámlája szépen hajlított és ergonomikusan alakított, tehát minden gyereknek biztonságot és kényelmet nyújt.

A szék felületi kezelésére tesztelt festékeket és lakkokat használnak. Ezek megfelelnek a szigorú normáknak, ezért a gyerekek számára valóban egészségesek és megfelelőek. Minőségi anyagokból készül, a keret bükkfából, a támla, az ülőke és a lábtartó pedig bükk rétegelt lemezből.

Méretek:

- szélesség 43 cm, magasság 84 cm, mélység 58 cm

- az ülőrész mérete: 40 x 25 cm és magassága 44 - 56 cm

- a lábtartó méret: 40 x 31 cm és magassága 12 - 40 cm

Bútor variációk: bükkfa
több márkát: Wood Partner

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
17 vásárló
értékelte