Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   Növekvő gyerekszék LUCA - zöld

MÁR NEM KAPHATÓ - Növekvő gyerekszék LUCA - zöld

Mindenki tudja, hogy az evés közben nem szabad sietni, hogy enni nyugodtan kell, és ha lehetséges, akkor ülve. Ez nem csak a felnőttek esetében igaz, de főleg .. többet

Ár: 46 743 Ft
Összesített értékelés
4.7
15 Összesített értékelés


Növekvő gyerekszék LUCA - zöld

Mindenki tudja, hogy az evés közben nem szabad sietni, hogy enni nyugodtan kell, és ha lehetséges, akkor ülve. Ez nem csak a felnőttek esetében igaz, de főleg a gyereknél is. Vásároljon ön is egy szép és praktikus gyerek étkező széket.

Egy növekvő etető székről van szó, mely szép és üde zöld színe van. Ezzel nem csak újraéleszti a étkezőt, de egy tökéletes helyet kap gyermeke számára, ahol zavartalanul reggelizhet, nassolhat, ebédelhet vagy vacsorázhat.

Minden gyereknek alkalmas hozzávetőleg kilenc hónapos kortól egészen addig, míg a gyerek képes lesz egyedül ülni. A szép és állítható szék nagyon modern és minden gyerek számára alkalmas, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Állítható a magassága, valamint az ülés mélysége. Ennek köszönhetően a gyermekével együtt nő. Az ülést és a lábtartót lehet állítani, ezáltal a gyermekének a megfelelő kényelmet és biztonságot kínálhatja. Állítható a magasság és a mélység is a legkisebbek növekedésének tükrében.

A szék ülőkéje ergonomikusan mélyített és így a gyereknek nagyon jó ülni benne. A szék háttámlája szépen hajlított és ergonomikusan alakított, tehát minden gyereknek biztonságot és kényelmet nyújt.

A szék felületi kezelésére tesztelt festékeket és lakkokat használnak. Ezek megfelelnek a szigorú normáknak, ezért a gyerekek számára valóban egészségesek és megfelelőek. Minőségi anyagokból készül, a keret bükkfából, a támla, az ülőke és a lábtartó pedig bükk rétegelt lemezből.

Méretek:

- szélesség 43 cm, magasság 84 cm, mélység 58 cm

- az ülőrész mérete: 40 x 25 cm és magassága 44 - 56 cm

- a lábtartó méret: 40 x 31 cm és magassága 12 - 40 cm

Bútor variációk: bükkfa
több márkát: Wood Partner

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
15 vásárló
értékelte